Πολιτική…. και…. πολιτικοί…

«Την στιγμή που ένας λαός αποκτά αντιπροσώπους, δεν είναι πιά ελεύθερος. Ο Αγγλικός λαός νομίζει, ότι είναι ελεύθερος μόνο κατά την διάρκεια της εκλογής των μελών του κοινοβουλίου. Μόλις αυτά εκλεγούν, ο Λαός είναι Δούλος, δεν είναι τίποτε»‘
Zακ Ρουσώ «Το κοινωνικό Συμβόλαιο»

Άρα ο Λαός δεν είναι ελεύθερος, ακόμη και τη στιγμή που ψηφίζει τους βουλευτές!

Επηρεάζεται από τους εκάστοτε ΙΣΧΥΡΟΥΣ, ιδιοκτήτες εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών, τηλεοπτικών δικτύων, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατέχουν δύναμη, μεγαλύτερη της ψήφου.

Αν παραδείγματος χάριν στην Ελλάδα 3 – 4 κάτοχοι των μεγαλυτέρων εφημερίδων της χώρας κι ένας ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ, αποφάσιζαν ν’ αναδείξουν έναν άσημο Έλληνα σε πρωθυπουργό της χώρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε ορισμένο χρονικό διάστημα, θα το πετύχαιναν!

Και να ΓΙΑΤΙ:

Οι εφημερίδες θ’ άρχιζαν να προβάλλουν τον νέο Σωτήρα.

Το Χρήμα θα έτρεχε υπέρ αυτού.

Οι Κομματάρχες θα εξαγοράζονταν.

Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θα προσχωρούσαν.

Στο τέλος θα έφερναν τον υποψήφιο, μπροστά στους ψηφοφόρους, για να πάρει και το τοπικό χρίσμα της εκλογής του.

Βουλευτές …. βουλευτές!

Ποιός βουλευτής δεν γίνεται ηθοποιός;

Ποιός βουλευτής δεν ψεύδεται;

Ποιός βουλευτής δεν υπόσχεται τα πάντα;

Ποιός βουλευτής δεν είναι απατεώνας;

Ποιός βουλευτής δεν κάνει ρουσφέτια;

Ποιός βουλευτής δεν πηδάει από κόμμα σε κόμμα;

Ποιός ΑΓΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ έγινε βουλευτής;

Κι αν έγινε, πόσο άλλαξε από τον πρώτο χρόνο εκλογής του;

Να γιατί οι βουλευτές είναι πρώτης τάξεως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, που πλουτίζουν κι εκλέγονται περιγελώντας τον Ελληνικό λαό.

Δεν προσφέρουν τίποτε κι εισπράττουν τα πάντα με νόμους που ψηφίζουν οι ίδιοι, για τους εαυτούς τους. Θησαυρίζουν από τα χρήματα του εργαζόμενου Ελληνικού λαού και διασκεδάζουν αμέριμνοι από κόπους και ευθύνες. Η εργασία μέσα στη βουλή, είναι άγνωστη! Απλώς δημαγωγούν κι ο Ελληνικός λαός απολαμβάνει την αναδομημένη και τσεκουρωμένη ΑΤΑ , την ακρίβεια, την ανεργία, την αναρχία και τον διχασμό.

Η κοινωνική γαλήνη διαταράσσεται εξ’ αιτίας των πολιτικών διενέξεων, μεταξύ των κοινοβουλευτικών φατριών.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι ανύπαρκτη, διότι από τα κόμματα καλλιεργείται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

Οι πολιτικοί δίνουν επιφανειακά δικαιώματα και τυπικές παραχωρήσεις στον λαό, καλλιεργώντας του την εντύπωση ότι είναι κυρίαρχος. Ουσιαστικά όμως κυριαρχούν οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και η  ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.

Ουδέποτε οι εκπρόσωποί μας κινήθηκαν από κίνητρα πατριωτικά, αγνά, ιδεολογικά, αλλά πάντα ήταν καθηλωμένοι κι αφοσιωμένοι στην πολιτική του κομματισμού και της φαυλοκρατίας. Ανέκαθεν ήταν και είναι πιόνια υποδουλωμένα στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Όλες οι κυβερνήσεις, που ανέλαβαν την εξουσία με κολακείες και δημαγωγίες, εξήντλησαν τις δραστηριότητές τους για τα δικά τους συμφέροντα κι ΟΧΙ για τον Ελληνικό λαό.

Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την συρρίκνωση του Ελληνισμού! Παρέδωσαν ιστορία χιλιετηρίδων στην όρεξη και την οργή της ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ. Πρόδωσαν Εθνικές υποθήκες και εξουθένωσαν τις πολιτιστικές δυνάμεις. Είναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της ΠΑΡΑΚΜΗΣ μας. Γίναμε οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ κι οι ΓΕΛΟΙΟΙ της Ευρώπης.

Οι ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ κι η ΔΕΙΛΙΑ των πολιτικών μας, έφεραν τους Τούρκους μπροστά στις πόρτες των σπιτιών μας.

Επέτρεψαν την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ της ΚΥΠΡΟΥ, την υποστολή της Ελληνικής σημαίας στα ΙΜΙΑ, το ξεπούλημα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, έκλεισαν τ’ αυτιά τους στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ προπαγάνδα των ΑΛΒΑΝΩΝ, των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, των ΤΟΥΡΚΩΝ, των ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ κι επέτρεψαν να γίνει ο τόπος μας κέντρο διερχομένων και λαθρομεταναστών, με συνέπειες την εγκληματικότητα, τις ασθένειες, την γκετοποίηση των Ελληνικών πόλεων, την τρομοκρατία των πολιτών και την περιθωριοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων.

Οι κυβερνήσεις που ασκούν και ανέχονται την ανθελληνική πολιτική, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΦΤΥΣΕΤΕ τους με όλη σας την δύναμη! Είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που τους αξίζει, αλλά και το μόνο πράγμα που αποφεύγουν.

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.