@έσε ψηλά κι αγνάντευε….

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΚΕ

«……Κάθε χρόνο προσπαθούν να περάσουν τα αντικομμουνιστικά μέτρα και κάποια ώρα, όσο η δύναμή τους στρέφεται και στηρίζεται στην αδράνεια και την παθητικότητα των λαών, θα τα περάσουν. Και σιγά σιγά, όσο βλέπουμε να πέφτουν οι μάσκες της Ευρωπαϊκής Ενωσης μία μία, και να σκληραίνουν οι αντιδραστικές, αντιλαϊκές πολιτικές της, θα δούμε και το πραγματικό της πρόσωπο. Το έχουμε δει δηλαδή, αλλά θα το δει και ο λαός κάποια στιγμή φανερά. Αυτό το πρόσωπο θα είναι το χειρότερο είδος φασισμού που έχει γνωρίσει ο κόσμος, χειρότερο και από το ναζισμό. Αυτός είναι φασισμός. Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τώρα στο ότι παραχαράζουν την Ιστορία, συκοφαντούν το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, ως ιδέες, είναι σα να φτύνουν κατά πρόσωπο όλο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Στην Ευρώπη γεννήθηκε και ο ιστορικός υλισμός και ο επιστημονικός σοσιαλισμός. Η αλήθεια είναι ότι δε θα πάψουν ποτέ οι λαοί, οι άνθρωποι να ονειρεύονται, να επιθυμούν, να ποθούν την αλλαγή της κοινωνίας σε σοσιαλιστική και πέρα πέρα σε κομμουνιστική. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβει ο κόσμος, να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις. Φαίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη του οργανωμένου λαϊκού κινήματος για να μπορέσει να βάλει φρένο σ’ αυτή την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Εμείς προς αυτή την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε να καταλάβει ότι η δύναμη είναι δική του και ότι ό,τι ώρα θέλει μπορεί να αλλάξει την κατάσταση αρκεί να το πάρει απόφαση».

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ

Αγαπητέ κ. Καζάκο,

Αν δεν σας έχουν ενημερώσει, ζούμε στο έτος 2009. Ο πατερούλης, είναι νεκρός και κατασυκοφαντημένος, από τα τέκνα του.  Ο κομμουνισμός έχει προ πολλού καταρρεύσει στην «μητέρα» Ρωσσία και τα ανατολικά κράτη. Μείνετε λοιπόν ήσυχος, κανείς δεν ασχολείται με νεκρούς. Δεν κινδυνεύετε…. παρά μόνον από τις αναθυμιάσεις του πολιτισμού της ιδεολογίας σας.

Σχετικά θέματα

Περικλής Κοροβέσης: “Και η Αριστερά μέσα στη διαφθορά του πολιτικού συστήματος”

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους…

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to @έσε ψηλά κι αγνάντευε….

  1. Ο/Η Προλεταριος λέει:

    Ο κομμουνισμος πλαναται και παλι πανω απο την Ευρωπη. Και ολος ο ωχετος του αντικομμουνισμου εξαπολυεται πολυπλευρα και οργανωμενα πλαι πλαι με το ξαναγραψιμο της ιστοριας και την επισημη διδασκαλια του απο το αστικο σχολειο. Η επιθεση στην πρωτοπορα ιδεολογια της εργατικης ταξης εν καιρω που υποτιθεται οτι ¨πεθανε¨ ενα πραγμα φανερωνει περιτρανα : ΦΟΒΟ. Και δικαιολογημενα φοβαστε οι αστοι γιατι ειναι νομοτελειακο η εργατικη ταξη να παρει την εξουσια στα χερια της. Ο Σταλιν ζει και σπερνει εφιαλτες σε οπορτουνιστες και αντεπαναστατες!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.