Παγκάλου άθλιοι άθλοι – Ιταμή εκτροπή και βάναυση πρόκληση

ΕΑΝ βεβαίως δεν υπήρχαν οι «αγράμματοι, πεινασμένοι, διψασμένοι και ρακένδυτοι» του ’21, ο σημερινός -κι εκ του ασφαλούς- ιταμός υβριστής των, δεν θα είχε την ευκαιρία να στρογγυλοκάθεται στον σβέρκο των «διεφθαρμένων πολιτών» και των «κοπριτών».

Απομυζώντας ακόπως τα παντός είδους αγαθά της εξουσίας. Χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη για έστω και τυπική διατύπωση ευγνωμοσύνης προς εκείνους των οποίων οι εκατόμβες δίδουν στον ίδιο (και σε όλους εμάς) την ευκαιρία να είμεθα ελεύθεροι. Ελεύθεροι ακόμη και να τους ανασκολοπίζουμε βαναύσως. Και ξεδιάντροπα να τους διασύρουμε.

Δεν υπερέβη απλώς τα εσκαμμένα ο ευτραφής αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως. Αυτήν τη φορά εξετράπη. Γιατί καλά να υβρίζει συλλήβδην τους πολίτες εδώ. Καλά να λοιδορεί ασυστόλως τους πάντες. Αλλά ν’ ασελγεί ακόμη και επί της εθνικής Ιστορίας, διαβουκολώντας ενώπιον ξένων αυτούς που την υπεθεμελίωσαν διά του αίματός των, ε, αυτό αποβαίνει πλέον ισοδύναμον αναισχυντίας!

Αλλά τι να περιμένει κανείς άλλο από εκείνον που:

Υπέστειλε τη σημαία της εθνικής κυριαρχίας από αιγαιωτικό σύνορο (Ύμια).

• Έθεσε την υπογραφή του κάτω από έγγραφη αναγνώριση «ζωτικών δικαιωμάτων» της Τουρκίας στο Αιγαίο (Συμφωνία Μαδρίτης).

• Μεθόδευσε, παγίδευσε και συνέβαλε στην παράδοση του Κούρδου εθνικού ηγέτη στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

• Υπεστήριξε και έπραξε το παν στο παρασκήνιο για την επιβολή του Σχεδίου Ανάν (που παρέδιδε τον Κυπριακό Ελληνισμό στην κηδεμονία της Τουρκίας).

Και όχι μόνον, αλλά και στα πλαίσια αποστολής που έχει αναλάβει καθυβρίζει τους πολίτες και διασύρει την πατρίδα του ως φυτώριο διαφθοράς. Δίδοντας έτσι δικαιολογητικά σε όσους, παρεμβαίνοντας, θέτουν υπό αίρεση την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων στην ίδια τους την πατρίδα. Θέλοντας να δημιουργήσει σύνδρομα ενοχών στα θύματα του κατοχικού Μνημονίου.

Ώστε ν’ αποδεχθούν τον εξανδραποδισμό στον οποίο και ο ίδιος συνεργεί.

Οι αγωνιστές του ’21 μπορεί να ήσαν όντως αγράμματοι. Σε μια πατρίδα «που την έσκιαζε η φοβέρα και την πλάκωνε η σκλαβιά», κατά τον περιέργως μη αγράμματο εθνικό μας ποιητή. Αλλά ήξεραν καλά και να γράφουν με την πυρωμένη ανάσα και το αίμα τους εκείνη τη λέξη, που κανένας μορφωμένος λαομπαίκτης δεν θα μπορούσε ποτέ ν’ αρθρώσει: Ελευθερία! Όπως την εγεωγράφησαν διά του θανάτου των «αμόρφωτοι» πρωτομάρτυρες σαν τον Ρήγα και τον Κύπριο διανοούμενο σύντροφό του Ιωάννη Καρατζά. Και όπως την ανέδειξαν «αγράμματοι» σαν τους Υψηλάντηδες και άλλους «πεινασμένους» ποδηγέτες του ξεσηκωμού.

Αυτού που έδωσε τελικά γενέθλια υπόσταση στο νέο ελληνικό πολιτειακό γίγνεσθαι.

Αυτούς λοιπόν και κυρίως τα μουντζουρωμένα χέρια του αγράμματου Κολοκοτρώνη, του αναλφάβητου Μακρυγιάννη, του αμόρφωτου Ανδρούτσου και των μυρίων ανώνυμων ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους, έπρεπε νοερά ως ευγνώμονες να προσκυνούμε. Και όχι να φτύνουμε, όπως εν πολλοίς έπραξε ο δεύτερος τη τάξει πολιτειακός άρχων της Ελλάδος. Παρουσιάζοντάς τους ως περίπου ρεντίκολα, μπροστά σε ξένους! Προκαλώντας μάλιστα τους ανατριχιαστικούς των γέλωτας!

Εκείνοι διέθεταν και αρετήν και τόλμην. Προπαντός όμως όρχεις, όπως θα έλεγε και ο αμόρφωτος Καραϊσκάκης εάν άκουε τις ύβρεις του Έλληνα αντιπροέδρου της κυβερνήσεως.

Μπορεί ο κ. Πάγκαλος να φανταστεί έναν από τους οξφορδιανούς ακροατές του να διέσυρε αυτούς που οι Βρετανοί θεωρούν εθνικούς ήρωες και πρωτολάτες της ιστορικής των διαδρομής; Ποτέ δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. [Ίων Ελληνικός, το Παρόν]

Σχετικά θέματα

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ελληνική υφαλοκρηπίδα και η εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας

H «χώρα της παπάρας»… και ο αντιπρόεδρός της

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Παγκάλου άθλιοι άθλοι – Ιταμή εκτροπή και βάναυση πρόκληση

 1. Ο/Η HELLINES λέει:

  Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

  Δημοκρατία είναι όταν η εξουσία είναι με κλήρο, όταν είναι με εκλογές δεν είναι Δημοκρατία. Αριστοτέλης.

  «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ {παράγ 4}

  …όταν αυτό το καταλύουν οι «Εκλεγμένοι» με πραξικοπηματικό τρόπο για προσωπικά και κομματικά συμφέροντα,βάζοντας και συνδέοντας το όνομα τους, στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας.
  Ένας Ανθέλληνας προδότης, ο οποίος συνειδητά και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια, ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ένας «παπατζής», ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να «επιλεγεί» για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Πρωθυπουργός «τηλεκατευθυνόμενος» του ΔΝΤ. «Διορισμένος» πρωθυπουργός, εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής «ψηφοφορίας», εφόσον με άλλη «ατζέντα» διεκδίκησε την εξουσία, -«καπελώνοντας» τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της «ατζέντας» των άλλων κυβερνά. Κέρδισε εκλογές, μοιράζοντας υποσχέσεις επειδή «λεφτά υπήρχαν” την ώρα που οι αντίπαλοί του ήταν υποχρεωμένοι να περιοριστούν στην πραγματικότητα και άρα δεν έδιναν υποσχέσεις. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε.
  Αυτός ο ελεεινός δημαγωγός και ψεύτης λίγες ημέρες μετά τη νίκη του δήλωσε αδυναμία προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας και στην πραγματικότητα μας «χρεοκόπησε» με τον πιο επώδυνο τρόπο, φέρνοντας στην πατρίδα μας το ΔΝΤ. Αυτό είναι το μοναδικό του έργο, με το οποίο θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες και έσωσε από τη χρεοκοπία τους τοκογλύφους δανειστές τους. Ο «δικός» τους άνθρωπος …σύμφωνα με τις δικές τους εφημερίδες. Ο άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε το δικό τους «καλό» εις βάρος του καλού του ελληνικού λαού.ΑΥΤΟΙ που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, διαχειρίζονται την οικονομική κρίση θεωρώντας τους εαυτούς τους Εθνοσωτήρες. Όλη η Ελλάδα ένα μεγάλο οικονομικό πείραμα και δεν μιλάει κανείς, είναι δυνατόν;;; ( «το δόγμα του σόκ» ).
  Τρομάρα σας. ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  Απο τον Σεπτέμβριο προμηνύονται μεγάλες αναταραχές, λόγω του οτι θα μείνουν χωρίς Α.Φ.Μ. χιλιάδες πολίτες και επιχειρήσεις ,η αύξηση του ΦΠΑ 23% στα τρόφιμα, και η φοροκάρτα που μπαίνει στη ζωή μας απο τον Οκτώμβριο, το ποσοστό ανεργίας 22% : ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
  Σε δημοκρατικά πολιτεύματα η επίλυση των προβλημάτων του λαού γίνεται με διάλογο, αντιθέτως σε φασιστικά καθεστώτα η επίλυση των προβλημάτων γίνεται με βία . ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.
  Ελληνες Διαδώστε το παντού.
  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.