Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής

Η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.

Και ο πλέον καλοπροαίρετος βλέπει οτι οδηγούμαστε σε μια δικτατορία, τέτοια που δεν έχει ξαναβιώσει η ανθωπότητα.

Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν πολλά άρθρα που να αφορούν τον έλεγχο της πληροφορίας.

Προσέξτε οτι αυτό το κορυφαίο θέμα που θα δείτε στο βίντεο δεν θα προβληθεί απο κανένα ελληνικό κανάλι.

Όλοι οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και καναλάρχες θα πουν «αυτό δεν είναι είδηση».

Εσεις τους πιστεύετε;

Και όμως χωρίς να το καταλάβουμε, αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι μας αποκοιμίζουν όλους.

Μας αποσπούν την προσοχή σε ασήμαντες ειδήσεις.

Αυτή η νομοθεσία, όπως λέει και το βίντεο, δηλαδή η απαγόρευση της αποθήκευσης του βρόχινου νερού, γίνεται για να προστατευτούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα απο την πώληση του νερού.

Το ποιοί εξαγοράζουν τις πηγές νερού σε όλη τη Γη το ξέρετε.

Αυτοί προωθούν αυτές τις νομοθεσίες στις ΗΠΑ αρχικά και σε λίγο και στις υπόλοιπες χώρες. Δεν πρέπει να απομονώνουμε τα γεγονότα.

Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο την συνθήκη του Σέγκεν, πίσω απο ΔΝΤ, πίσω απο την αλλοίωση της ιστορίας μας, πίσω απο την προώθηση της χρήσης του φθορίου, πίσω απο τα μεταλλαγμένα, πίσω απο την επιβολή της χρήσης των νέων «δήθεν» οικολογικών λαμπτήρων φθορισμού, πίσω απο τον νόμο απαγόρευσης των μικρών ιδιωτικών κήπων και πίσω απο τους γνωστούς αεροψεκασμούς (chemtrails).

Πρέπει ο κάθε πολίτης να συνειδητοποιήσει οτι ο μόνος τρόπος πληροφόρησης είναι το να μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες απο στόμα σε στόμα σε όλους τους φίλους και γνωστούς.

Δείτε το βίντεο 2,3,4…10 φορές μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα και οτι θα τα υποστούμε και εμείς και τα εγγόνια μας.

Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την διάδοση αυτών των πληροφοριών. [Πηγή]

http://www.youtube.com/v/LbFQBHucBdU?version=3

Διαβάστε επίσης

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη και ο έλεγχος του νου

Η γρίπη των χοίρων, το εμβόλιο κι οι φαρμακευτικές εταιρείες…..

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Τα χνώτα της Νέας Τάξης

Πως φτάσαμε ως εδώ;

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής

  1. Ο/Η Antonios Triaros Φυσικός λέει:

    Για αυτό και οι δικοί σφογγοκολάριοι του Διεθνούς κεφαλαίου μέσα στα υπό πώληση (ξεπούλημα-χάρισμα στους ξένους) έχουν εντάξει και τις εταιρείες ΕΥΔΑΠ και ΕΥΘ (Θεσσαλονίκης). Τι μας περιμένει ακόμη;;; Που είναι το πατριωτικό ΚΚΕ, οι Τσίπρες και οι παρέες του (ΔΗΣΥ, οικολόγοι-πράσινοι), ΛΑΟΣ και τέλος η Ν.Δ. να διαμαρτυρηθούν για το προαναγγελθέν έγκλημα κατά της χώρας μας, δηλ. της πώλησης των νερών μας και της ενέργειας;;;
    Στο κάτω κάτω της γραφής, το ό,τι πώλησαν τον ΟΤΕ δεν μας νοιάζει. Υπάρχουν άλλες εταιρείες Ελληνικές ή Ελληνικών συμφερόντων, που θα πρέπει να τις προτιμήσουμε από τώρα και στο εξής.
    Αλλά η ενέργεια, βλέπε ΔΕΗ και το νερό ΕΥΔΑΠ και ΕΥΘ είναι θέμα ζωής και θανάτου, για μας τους γηγενείς Έλληνες.
    Συνεπώς καλείται κάθε πατριώτης κάθε πραγματικά προοδευτικό κόμμα να υψώσει το ανάστημά του για να σταματήσουμε το επερχόμενο όλεθρο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.