ΒΑΪ ΑΛΛΑΧ ΒΑΪ

Ψάρι στον Βόσπορο με γκαρσόνια τους μεμέτηδες και τα μεχμετζίκ του 1974. Άτε να το δούμε τζιαί τούτο για να ηρεμήσει και ο ευέλικτος μας.

Τα ψάρια στο Βόσπορο έχουν αλλιώτικη γέυση μιάς και έχουν μεγαλώσει και γαλουχηθεί με το αίμα των υπερσπιστών της Πόλης και του Κωνσταντίνου Παλαιαιολόγου. Πάλι καλά που δεν τους κάλεσε να φάνε το ψάρι στό Πέντε Μίλι στο εστιατόριο του Πορφύρη και της Παγώνας.

Να μην ξεχνάμε ότι τα εστιατόρια στον Βόσπορο έχουν χαρτομάντηλα και μαχαιροπήρουνα με την Κύπρο επάνω και την φράση ότι η Κύπρος είναι τουρκική.
Εκεί θέλει να συμφάγει ο ευέλικτος οικογενειακά με τους καρντάσηδες του.

Μας θύμισε και πάλι ότι οι κακόμοιροι οι τούρκοι της Κύπρου υπέφεραν τα πάνδεινα απο τους ρωμιούς του νησιού. Οι ρωμιοί του νησιού βίασαν, σκότωσαν και εξαφάνισαν χιλιάδες τούρκους απο το 1871. Κρέμασαν και την Συκαμινιά της Φανερωμένης και τον Χότζα και τους Μουφτήδες. Οι ρωμιοί της Κύπρου για εκατοντάδες χρόνια τώρα βασανίζουν και βιάζουν και ρίχνουν στα μαγγανοπήγαδα τους τούρκους. Έτσι εξηγείται η θέση του ευέλικτου ότι οι τούρκοι της Κύπρου υπέφεραν και υποφέρουν στα χέρια των Ελλήνων.

Αχ αυτά τα χέρια. Πότε με το καλό θα μας τα κόψει και να τα στείλει στην Σιβηρία.!!! Πάτερ ημών αλλά ρύσαι υμάς απο του πονηρού……………..!!

Άραγες το ταξίδι στον Βόσπορο θα γίνει με το LIAR JET (εδώ χρειάζεται προσοχή, όχι LEAR JET) της προεδρίας;

Άραγες οι επιστητοί του ευέλικτου θα βρούν το φυσικό αέριο ή θα το προμηθευτούμε και τούτο απο τα μεχμετζίκ. Φυσικά για φυσικό αέριο μιλάμε.

Άτε με το καλό να έρθει και η Καγκελάριος της Γερμανίας να βάλουν ξανά στο προεδρικό το τσαντήρι το άσπρο με τις φουκούδες μιας τζιαί εν κρυάδα τωρά.

Κώστας Τζαβέλλας
Έλληνας Κερυνειώτης
Ιανουάριος 2011

Διαβάστε επίσης

Κύπρος: Υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στην Εθνική Φρουρά… Πού πάμε;

Κύπρος: Πολιτικός πρόσφυγας ζητά αλλαγή φύλου με έξοδα του κράτους!

Κύπρος, ο παράδεισος των λαθρομεταναστών

Ο πόθος των Ελλήνων της Κύπρου για επιστροφή, δικαίωση και ελευθερία δεν έσβησε

ΕΛΛΑΣ

Share

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.