Υβριστικά πανό κατά της Ελλάδας ανάρτησαν Αλβανοί στα Τίρανα, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία

Πυκνώνουν τελευταία οι εθνικιστικές προκλήσεις…

• Ολοένα και πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών προς την Ελλάδα και πρωτίστως προς τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου. Αλβανοί φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία της χώρας μας στα Τίρανα και ανάρτησαν υβριστικά πανό για την Ελλάδα.

Πρόκειται για ακόμη μια εθνικιστική κίνηση, που εντάσσεται στη δημιουργία γενικότερου τεχνητού  κλίματος αναβρασμού, που επιχειρείται στην Αλβανία, μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Οικονόμου, πρώην Προξένου της χώρας μας στην Κορυτσά, ότι θα πρέπει στην επικείμενη απογραφή στην Αλβανία, οι Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες, αυτό που εξάλλου είναι.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, (όπως έγραψε ήδη ο «Π.Λ.») ανακάλεσε τον κ. Οικονόμου μετά την προτροπή του αυτή, ενώ συνεχίζει να τηρεί στάση αινιγματικής αναμονής στις συνεχείς προκλήσεις των Αλβανών.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Υπενθυμίζεται, ότι οι δηλώσεις του Θ. Οικονόμου, που πυροδότησαν το κλίμα έγιναν σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια». «Οι παππούδες σας ήταν Έλληνες, εδώ έγιναν ένδοξες μάχες, ο ελληνικός λαός ήταν πάντα παρών εδώ. Πρέπει να μάθετε τα δικαιώματα των μειονοτήτων, τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν σε όλους τους τομείς του αλβανικού κράτους και ειδικά στην περιοχή που αντιπροσωπεύει τη Βόρεια Ήπειρο» είπε, μεταξύ άλλων.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ…

Αναφορικά με την απογραφή, που ως γνωστόν αποτελεί ένα σημαντικό τεστ της Αλβανίας, για την ενταξιακή πορεία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει οριστεί καν ημερομηνία!

Σύμφωνα με την «Ομόνοια», δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε το ερωτηματολόγιο. «Το μόνο που ζητάμε είναι κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας και καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να συζητήσουμε τους όρους μιας δημοκρατικής απογραφής στα πρότυπα της Ε.Ε.», είπε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» και δήμαρχος Χειμάρρας, Βασίλης Μπολάνος. [Πρωινός Λόγος]

Διαβάστε επίσης

Θεόδωρος Οικονόμου: Δεν ανακαλώ όσα είπα, για Έλληνες και Βόρειο Ήπειρο

«Πλάτη» στην Αλβανία βάζει η Ελληνική Κυβέρνηση! «Παίζουν» με τους Βορειοηπειρώτες

Αιδώς Αργείοι! Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου

Χιλιάδες Βορειοηπειρώτες διεκδικούν την ελληνική ιθαγένεια δικαστικά!

Βορειοηπειρώτες προς Δημόσιες Υπηρεσίες: Μη γράφετε στα Λατινικά τα ονόματά μας

ΕΛΛΑΣ

Share

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Υβριστικά πανό κατά της Ελλάδας ανάρτησαν Αλβανοί στα Τίρανα, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία

  1. Ο/Η k λέει:

    πρέπει να πάρουμε την τύχη της χώρας στα χέρια μας και να διώξουμε όχι μόνο τους πλακουτσοκέφαλους αλβανούς αλλά και τους σκουροτόμαρους-βρωμιάρηδες -ξυπόλιτους νιγηριανούς σομαλούς τυνήσιους-πακιστανούς κλπ. γιατί μα τις μαύρες ακαλαίσθητες πολυκατοικίες μας έχουν μαυρίσει την καθημερινότητα στο κέντρο και όχι μόνον… μια νύχτα των κρυστάλλων χρειάζεται ( η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται) όμως τούτη τη φορά να μαζευτούν οι βρωμοπόδαροι λαθρο-ή μη- μετανάστες και οι ψευτοκουλτουριάρηδες, απάτρηδες νεο-ψευτο-κουμουνιστές υποστηριχτές τους οι σχεδιαστές της στρατηγικής της ΥΠΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΖΗΜΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΑΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ οργάνωσαν κομβόι με βρωμόκολους από την κρήτη για να καταλάβουν την νομική

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.