ΟΑΣΑ: Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω Πάσχα

Μειωμένα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της μέρας θα κάνουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, αυτές τις μέρες λόγω των γιορτών του Πάσχα, ενώ σε κάποιες γραμμές, δεν θα εκτελούνται τα νυχτερινά δρομολόγια.    

Τροποποιούνται λόγω των γιορτών του Πάσχα αρκετά δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα:

* Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία το Μ. Σάββατο θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία, ώστε στις 11 το βράδυ να βρίσκονται στα αμαξοστάσια.

Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα της Kυριακής και τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Η γραμμή τρόλεϊ 11, το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιεί νυχτερινά δρομολόγια.

* Στο Μετρό, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο δεν θα ισχύσει το βραδινό ωράριο λειτουργίας.

Την Μ. Παρασκευή η συχνότητα των δρομολογίων από την έναρξη της βάρδιας έως τις 17.00 θα είναι ανά 7 λεπτά και από τις 17.00 έως την λήξη της βάρδιας ανά 10 λεπτά.

Το Μ. Σάββατο η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά, με τελευταίο δρομολόγιο από Σύνταγμα στις 23:00, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και στη γραμμή 3 ανά 10 λεπτά.

* Στον ΗΣΑΠ, το Μ. Σάββατο τα τελευταία δρομολόγια από τους σταθμούς Αττική και Κηφισιά θα είναι στις 22:40, ενώ από τον σταθμό Πειραιά στις 22:35 και από τον σταθμό Μοναστηράκι στις 22:55.

Τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου, με δρομολόγια ανά 10- 11 λεπτά, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για το τμήμα της γραμμής Μοναστηράκι – Πειραιάς δρομολόγια θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 15 λεπτά και για το τμήμα της γραμμής Αττική – Κηφισιά ανά 13 λεπτά.

* Στο ΤΡΑΜ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι την Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα ανά 20 λεπτά και το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ανά 25 λεπτά.. [Έθνος]

ΕΛΛΑΣ

Share

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.