Πολυπολιτισμικότητα…

Γράφει ο Αθανάσιος Δέμος

Μία παράμετρος της παγκοσμιοποίησης είναι η πολυπολιτισμικότητα. Δηλαδή, σε κάθε χώρα να μην υπάρχει συμπαγής μία εθνικότητα, αλλά να δεχθούν οικονομικούς μετανάστες χωρίς όρια και να παύσει να υπάρχει η εθνότητα ενός κράτους, όπως την γνωρίσαμε στο παρελθόν. Έτσι, οδηγούμαστε σταδιακά σε ένα παγκόσμιο πλαγκτόν, ευκόλως διαχειριζόμενο.

Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα, ο,τιδήποτε αποτελεί βασικό στοιχείο μιας κοινωνίας. Το ηθικό υπόβαθρο, η ιστορία του, τα πολιτιστικά γνωρίσματα, τα εθνικά σύμβολα, η θρησκεία. Πρέπει μέσα στη νέα κοινωνία να μην υπάρχει τίποτα που να δείχνει την ταυτότητά της.

Αλλά, για τον Ελληνισμό υπάρχει ειδικό μανιφέστο. Επάνω στο μανιφέστο αυτό στηρίζεται όλη η στρατηγική των πολεμίων της Ελληνορθοδοξίας: Είναι η περίφημη διακήρυξη του σύγχρονου Μέττερνιχ που λέγεται Χένρυ Κίσινγκερ, ο οποίος το 1994 σε ομιλία του στην Ουάσιγκτων των Η.Π.Α. διακήρυξε: «Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε, ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει…».

Από τότε και μέχρι σήμερα φαίνεται καθαρά ότι καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να …μας «συνετίσουν». Όσον αφορά στο θέμα των μεταναστών στην Ελλάδα έδωσαν τον …τιμητικό τίτλο «Χώρα υποδοχής»! Έτσι, αυτή τη στιγμή στην μικρή Ελλάδα φιλοξενούνται γύρω στα δύο εκατομμύρια μετανάστες, εκ των οποίων το ενάμισυ εκατομμύριο είναι Μουσουλμάνοι. Είναι φυσικό να συμβούν αυτά εφόσον τα σύνορα είναι διάτρητα. Αποναρκοθέτησαν περιοχές, καταργήθηκαν παραμεθόριες μονάδες του στρατού και στρατόπεδα. Όσους μετανάστες έμπαιναν στην Ελλάδα τους προωθούσαν προς την Αθήνα. Όλοι αυτοί δεν είχαν έγγραφα και δήλωναν ότι προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες και ζητούσαν πολιτικό άσυλο.

Έτσι, σήμερα έχουν εισβάλει στην χώρα μας γύρω στα δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες, των οποίων δεν ξέρουμε το ποιόν, αν δηλαδή είναι κατάδικοι στις χώρες τους, αν είναι φορείς ασθενειών, πράκτορες κλπ. Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας. Αυτούς, λοιπόν, που ήλθαν λαθραία, αν κάνουν παιδιά, στην Ελλάδα, αυτά πολιτογραφούνται και επομένως έχουν δικαίωμα να πολιτογραφηθούν και οι γονείς…

Παράλληλα άρχισαν να ακούγονται οι πιο παράλογες θεωρίες, όπως δεν πρέπει να προβάλλονται σύμβολα θρησκευτικά, εθνικά, πολιτισμικά σε χώρους που προσέρχονται πολίτες άλλης εθνότητας, γιατί ενοχλούνται από την ύπαρξη συμβόλων που δεν συνάδουν με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ή τις πολιτιστικές τους παραδόσεις. Δηλαδή, όλοι εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σ’ αυτή τη χώρα δεν έχουμε δικαιώματα και για να μη στεναχωρήσουμε τους παράνομους μετανάστες να τα στερηθούμε. Οι μετανάστες υπολογίζονται, εμάς ποιος μας λογαριάζει. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα… Δεν τους καλέσαμε εμείς να έλθουν εδώ. Εφόσον ήρθαν θα πρέπει να σέβονται αυτοί τα σύμβολά μας και όχι να τα στερούμαστε εμείς στον τόπο μας για χάρη τους…

Εθαύμασα τη στάση του Αυστραλού Πρωθυπουργού Kevin Ruld, ο οποίος πριν λίγα χρόνια σε μήνυμά του προς τους μουσουλμάνους ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοσθούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή την χώρα μήπως προσβάλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του… Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δεν σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχθήτε την χώρα που εσείς διαλέξατε!».

Αυτή είναι αξιοπρεπέστατη απάντηση. Ο δικός μας ραγιαδισμός δεν έχει όρια. Με την παραμικρή αντίδραση κάποιου του κολλάμε τον χαρακτηρισμό «ρατσιστής». Εφθάσαμε στο σημείο να τους πούμε «Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ελλάδα για να ζήσετε»!
Αλλά, στην Ελλάδα προχωρούμε πολύ πιο πέρα. Για να δείξομε καλή διαγωγή στους κοσμοεξουσιαστές, γινόμαστε πιστοί θεράποντες της πολυπολιτισμικότητας αδιαφορώντας για τις τραγικές συνέπειες για την χώρα μας. Ξεκινούμε την «ενημέρωση» από το Δημοτικό σχολείο για να είναι έτοιμα τα παιδιά να δεχτούν αδιαμαρτύρητα αύριο την πλημμυρίδα των ξένων.

Στο τρίτο βιβλίο εργασιών καλούνται οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης να καταθέσουν την άποψή τους στο θέμα της ξενοφοβίας. «Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, έγινε τόπος προορισμού πολλών οικονομικών μεταναστών. Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν από τις πατρίδες τους αναζητώντας καλύτερη τύχη στη δική μας. Αν και η ελληνική κοινωνία τους δέχτηκε και τους φιλοξένησε σαν παιδιά της, υπήρξαν κάποιες, ευτυχώς λίγες, φωνές διαμαρτυρίες. «Να φύγουν οι ξένοι», φώναζαν κάποιοι «μας αλλάζουν τη σύνθεση του ελληνικού κράτους», είπαν άλλοι.

Στο σημείο αυτό καλούνται να τοποθετηθούν σχετικά με την πληθυσμιακή σύνθεση της Θεσσαλονίκης πριν από την απελευθέρωσή της. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τι σκοπούς εξυπηρετεί η επιλογή της πόλης της Θεσσαλονίκηςπριν από 100 χρόνια για να χρησιμοποιηθεί ως πληθυσμιακό παράδειγμα, αντί π.χ. του πληθυσμού της Σμύρνης πριν από την Καταστροφή του 1922 ή ακόμη και της Κων/πολης;

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων κ. Ζερβουδάκης τονίζει: «Το φαινόμενο της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας είναι ένα θέμα το οποίο νομίζω ότι αντιμετωπίζεται με μια εθνική ελαφρότητα. Και αυτό είναι το πιο επιεικές που μπορώ να πω. Η ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός του πολίτη προς το κράτος. Ιθαγενής σημαίνει ντόπιος, αυτόχθων, γηγενής, αληθινός.
Είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν κάποια λίγα χρόνια στη χώρα μας και που η συντριπτική τους πλειονότητα βρέθηκε με παράνομο τρόπο εδώ, να θεωρούνται αληθινοί Έλληνες, ιθαγενείς και αυτόχθονες; Όλοι αυτοί είναι αλλογενείς και επιτέλους κάποτε θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η ανοχή και η φιλοξενία σε μια χώρα».

Ο Γενικός Γραμματέας Πατριωτικού Πολιτισμού Συνδέσμου Λακωνίας Γ. Δημακογιάννης δήλωσε: «Με μια ιστορική όσο και γενναία απόφαση και με ψήφους 6-1 το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε το αυτονόητο: ότι ο Νόμος που χορηγεί ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς είναι αντισυνταγματικός. Ως εκ τούτου καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μαζικής και ύποπτης χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθραίους που εποίκισαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Έλληνας ιθαγενής γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με υπογραφές και νομοσχέδια που καταργούν το Σύνταγμα. Η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι χώρος. Οι Έλληνες είμαστε λαός και όχι πληθυσμός».

Έτσι, για χάρη της πολυπολιτισμικότητας απαξιώσαμε τον πατριωτισμό σαν κάτι το σκοταδιστικό, το συντηρητικό, αλλά και φασιστικό. Ο Τζωρτζ Όργουελ (ψευδώνυμο του Έρικ Άρθουρ Μπλερ) γράφει: «Ο πατριωτισμός δεν έχει καμιά σχέση με τον συντηρητισμό. Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετό του, καθώς βασικά πρόκειται για την αφοσίωση σε μια ιδέα που συνεχώς αλλάζει και ωστόσο, μυστηριακά, η αίσθησή της παραμένει η ίδια. Κανένας πραγματικός επαναστάτης δεν υπήρξε ποτέ διεθνιστής».

Οι διεθνιστές, υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης, μας καλούν να ξεχάσουμε την έννοια του Έθνους. Να αφαιρέσουμε από μέσα μας ό,τι μας χαρακτηρίζει ως Έθνος. Να ξεχάσουμε την ιστορία μας.

Στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», 7 Δεκεμβρίου 2008 σελ. 14 η κ. Ρεπούση σε γερμανική επιθεώρηση «διαφώτισε» λέγοντας ότι «μυθοπλασία, είναι το λίκνο του Ελληνικού Έθνους» και ότι «η ιστορία μας είναι στα μέτρα εθνικιστικών στόχων»…

Έμενε, όμως, μεγάλο εμπόδιο στους στόχους τους η «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» του Κων/νίνου Παπαρρηγοπούλου. Είναι κλασικό έργο αναμφισβητήτου εγκυρότητας. Έπρεπε να ευρεθεί τρόπος να μειωθεί η εγκυρότητά του. Αυτό και για έναν πρόσθετο λόγο: Διότι απέδειξε το ψέμα του Φαλμεράϋερ.

Με το πρόσχημα να καταστήσουν κατανοητή την ιστορία στα παιδιά και στον απλό πολίτη χρηματοδότησαν την μεταγλώττιση του έργου στη δημοτική. Όμως, φρόντισαν να περιλάβουν στην έκδοση και κεφάλαια με «νεώτερες προσθήκες», διότι λένε ότι από την εποχή του Παπαρρηγόπουλου και μετά έχουν ευρεθεί νέα «επιστημονικά» δεδομένα. Και τα προσθέτουν αυτοί στον Παπαρρηγόπουλο…

Μια πράξη που θα την ζήλευε και ο Γκαίμπελς! [Πρωϊνός Λόγος]

Διαβάστε επίσης

Η αντεπίθεση του Τρίτου Κόσμου, κτυπά τον Ελληνισμό…

Wikileaks: Συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην διακίνηση λαθρομεταναστών

Έγγραφο ντοκουμέντο: Έτσι επιτρέπουμε την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας

Η βιομηχανία της λαθρομετανάστευσης

ΕΛΛΑΣ

Share

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.