ΟΑΣΑ: 24ωρη λειτουργία για 3 γραμμές, προς «Ελ. Βενιζέλος» και λιμάνι του Πειραιά

Επί 24ωρου βάσεως θα εκτελούνται δρομολόγια τριών λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ που συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά, με τον Σταθμό Υπεραστικών λεωφορείων και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών από 1η Αυγούστου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, θα επεκταθεί το ωράριο τριών λεωφορειακών γραμμών από τις 00.30 τα μεσάνυχτα έως τις 05.30 το πρωί και για αυτές τις ώρες θα αναπροσαρμοσθεί η διαδρομή τους ως εξής:

Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ: Από τις 00.30 έως τις 05.30 επεκτείνεται η διαδρομή από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Η διαδρομή θα διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05.30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (πλατεία Συντάγματος).

Χ93 ΣΤ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ- ΑΕΡ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Από τις 00.30 έως τις 05.30 επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη). Η διαδρομή θα διέρχεται μέσω της Λεωφόρου Κηφισού. Για τις πρωινές ώρες στις οποίες το σύνολο του δικτύου αστικών συγκοινωνιών είναι σε λειτουργία, δηλαδή από τις 05.30 έως και τα μεσάνυχτα ισχύει το σημερινό της τέρμα (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού).

Ακόμη θα ενισχυθεί η λεωφορειακή γραμμή Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης) που λειτουργεί όλο το 24ωρο, η οποία έχει ενισχυθεί ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το Λιμάνι του Πειραιά και προς το Αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες που επιβιβάζονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποβιβάζονται σε όλες τις στάσεις κατά μήκος των αξόνων κατόπιν ενημέρωσης του οδηγού. [Ελευθεροτυπία]

Διαβάστε επίσης

ΟΑΣΑ: Αλλαγές στα δρομολόγια των λεοφορείων, καταργήσεις, νέες γραμμές – Ο πίνακας των αλλαγών

ΕΛΛΑΣ

Share

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.