ΠΟΕ-ΟΤΑ: Μηχανοκίνητες πορείες την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως σημειώνεται, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών. Στην περιφέρεια Αττικής η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη. Στην υπόλοιπη Αττική ως τόποι προσυγκέντρωσης προτείνονται η Νίκαια στον Πειραιά, το Αιγάλεω στη Δυτική Αττική, η Νέα Ιωνία στα βόρεια προάστια, η Αγ. Παρασκευή στα ανατολικά προάστια, ο Αγ. Δημήτριος στη Νοτιοανατολική Αθήνα.

Όπως σημειώνεται, στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτηρίων της χώρας.

Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας. [www.capital.gr]

Διαβάστε επίσης

Κλειστοί Τρίτη και Τετάρτη, οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα

Αντιπαράθεση για Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια στον Πειραιά

Απελευθέρωση των Περιφερειών από το κράτος ζητά από τον Ράϊχενμπαχ ο Πέτρος Τατούλης

Θεσπρωτία: Απογυμνώνουν την Παραμυθιά από δημόσιες υπηρεσίες

ΕΛΛΑΣ

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.