Τέλος των Ελλήνων Αστυνομικών – Η Ευρωπαϊκή Αστυνομία έρχεται!


Τέλος οι Ελληνικές Αστυνομικές σχολές για τα επόμενα δύο χρόνια (μόνο;) καθώς δε θα δεχθούν νεοεισερχόμενους. Τι έρχεται; ΕUPOLICE.

Αιτία; Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που προβλέπει ότι «το 2013 και το 2014 δε θα γίνουν προσλήψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα στελέχη του υπουργείου δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το «πάγωμα» θα ισχύσει, δεδομένου ότι οι φοιτητές στις αστυνομικές ακαδημίες προσλαμβάνονται και πληρώνονται από την πρώτη μέρα που κατατάσσονται στην αστυνομία.

Ο νόμος προβλέπει ότι οι σχολές θα ( δεχθούν) νέους σπουδαστές το 2015 και το 2016, ο αριθμός των οποίων θα ανέρχεται στα επίπεδα του 2012, δηλαδή 580 άτομα πανελλαδικά.

Τι θα συμβεί όμως οταν το Ελληνικό Κράτος δηλώσει αδυναμία να χτυπήσει το οργανωμένο Έγκλημα και αν υπολογίσουμε οτι στα επόμενα δύο χρόνια πολλοί θα είναι εκείνοι που θεμελειώνοντας δικαίωμα σύνταξης θα αποχωρήσουν απο την ενεργό Υπηρεσία;

Αν υπολογίσουμε και για τα δύο χρόνια που δεν θα μπουν νέοι μαθητές στις σχολές το σύνολο των αστυνομικών που θα λείψουν απο τους δρόμους θα είναι πάνω απο 5.000 μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος!

Ο Υπουργός ανακοίνωσε το σπάσιμο της Αστυνομίας σε τρία μέρη …Εμείς λέμε οτι οι Ιδιωτικές Υπηρεσίας Ασφαλείας θα γιγαντωθούν και επειδή το πρόβλημα που θα προκύψει με το συνεχιζόμενο έγκλημα που θα οργανωθεί σε ομάδες κρούσεως …Το κατάλαβε ακόμη και ο Δένδιας αλλά επειδή η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει θα ζητήσει την συνδρομής της Ε.Ε..

Η περιβόητη Ευρωπαϊκή Αστυνομία θα έρθει και θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα με τις ευλογίες μας ..Το πόσο τυχαία είναι αυτά που έρχονται και δεν είναι οργανωμένοι αφήστε να τα πιστέψουν άλλοι. [Πηγές: veteranos.gr,300-gr, hellas-now.blogspot.gr]

Διαβάστε επίσης

Μετατρέπουν σε κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών τις σχολές Αστυφυλάκων Ξάνθης και Κομοτηνής

Σε ενοικιάσεις αστυνομικών προχωρεί η κυβέρνηση – Τα έσοδα θα περιέρχονται στον Κρατικό Προϋπολογισμό

Καταργείται το ειδικό μισθολόγιο στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Κρατούσαν στα συρτάρια δύο έρευνες σωτηρίας για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού…

ΕΛΛΑΣ

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.