Τέσσερις νέες ελληνικές εφαρμογές, για «έξυπνα» κινητά

apple samsungΠαίρνουν υπόψη τους τις πιο απλές, καθημερινές ανάγκες και τις κάνουν χρηστικές εφαρμογές για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Τι θα φάμε σήμερα; Τι δώρο να αγοράσω για κάποιον που γιορτάζει; Πού θα παρκάρω; Πώς θα πουλήσω τα προϊόντα που καλλιεργώ; Τέσσερις νέες ελληνικές εφαρμογές προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις και χτυπούν «κόκκινο» στις προτιμήσεις των χρηστών.

«Τι θα φάμε»

Είναι το αιώνιο ερώτημα που απασχολεί όλες τις οικογένειες σχεδόν καθημερινά: τι θα φάμε σήμερα; Απάντηση σε αυτό επιχειρεί να δώσει η εφαρμογή για κινητά iphone και android «Τι θα φάμε».

Πίσω από αυτήν βρίσκονται οι δημιουργοί της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας συνταγών μαγειρικής «Συνταγές της Παρέας», ο Κωνσταντίνος Κοκκορόγιαννης και η Στέλλα Τσάλα.

«Βρες Δώρο»

Πλησιάζει η ημέρα της γιορτής των αγαπημένων μας προσώπων και η επιλογή δώρου μας απασχολεί χωρίς να μπορούμε να δώσουμε απάντηση. Προτάσεις για αγορές πρωτότυπων δώρων μας κάνει η εφαρμογή «Βρες Δώρο» του Μάνου Κουφάκη.

«To the shelf»

Στη δικτύωση αγροτών, κτηνοτρόφων και όσων ασχολούνται με τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής με εμπόρους, εξαγωγείς και καταστήματα λιανικής πώλησης στοχεύει η εφαρμογή «Totheshelf», που δημιούργησαν οι εκδόσεις «ΑγροΤύπος» για κινητά iPhone και Android.

 «ParkAround»

Η εφαρμογή προσφέρει στους οδηγούς άμεση και γρήγορη πληροφόρηση του κόστους των ιδιωτικών σταθμών πάρκινγκ στην περιοχή του προορισμού τους, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές. Στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση των χιλιάδων κενών θέσεων των ιδιωτικών σταθμών πάρκινγκ. Πρόκειται για εξέλιξη της εφαρμογής ανταλλαγής ελεύθερων θέσεων στάθμευσης Parking Defenders, των Κώστα Αρκάδα και Γιάννη Κατσιώτη. [express.gr]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.