Προστασία ζητούν οι δημοσιογράφοι, από τις επιθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

ΕΣΗΕΑΤην προστασία των δημοσιογράφων από τις επιθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζήτησε με επιστολή του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ανάμεσα στα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, γίνεται λόγος για στοχοποίηση συγκεκριμένων δημοσιογράφων που δέχθηκαν επιθέσεις, ενώ επισημαίνεται πως το γεγονός προκαλεί τόσο αγανάκτηση, όσο και ανησυχία για το μέλλον.

«Κυρία Εισαγγελέα,

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας γίναμε μάρτυρες της πρωτοφανούς επίθεσης προς τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η απαράδεκτη συμπεριφορά τους, οι ύβρεις και οι απειλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων και Μέσων, που σαφώς έχουν στοχοποιηθεί και η εικόνα που μεταφέρθηκε σε όλο τον κόσμο από τα διεθνή Πρακτορεία, προκαλεί αγανάκτηση αλλά και ανησυχία για το μέλλον, για τη Δημοκρατία που εμείς υπηρετούμε με σεβασμό και για το δικαίωμα στην ενημέρωση όλων των πολιτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία των δημοσιογράφων από αυτές τις συμπεριφορές, ζητεί την προστασία των μελών μας και τις περαιτέρω ενέργειές σας για την αντιμετώπιση του προβλήματος». [pressgr.info]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Προστασία ζητούν οι δημοσιογράφοι, από τις επιθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

  1. Εμάς ποιός θα μας προστατέψει από τους δημοσιογράφους;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.