Πρεμιέρα στη σεζόν της ιππασίας

founta_hagen2Η μάχη του φετινού πρωταθλήματος, θ΄ αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί, μετά από εννέα αγώνες, στον Τελικό στα μέσα Ιουνίου και πάλι στο Μαρκόπουλο. Οι οκτώ πρώτοι αγώνες θα είναι προκριματικοί για τον Τελικό. Ο πρώτος, ο όγδοος και ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθούν στο Μαρκόπουλο, ο δεύτερος στον Ιππικό Όμιλο Mega Spotrs, ο τρίτος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, ο τέταρτος στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων, ο πέμπτος στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης, ο έκτος στην Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας και ο έβδομος στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.

Οι επίσημες κατηγορίες, που θα αναδείξουν τους φετινούς Πρωταθλητές είναι οι Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων, ενώ στην Κατηγορία Αμαζόνων θα αναδειχθεί Πολυνίκης αμαζόνα της χρονιάς.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα αρχίσουν στις 9.00. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα ύψους 1.05μ., 1.15μ., 1.25μ. και 1.35μ. και της Κυριακής πέντε αγωνίσματα: κατηγορία Παίδων ύψος 1.10μ, Μικρό 2 & Αμαζόνων ύψους 1.25μ., Εφήβων ύψους 1.25μ, Μεσαίο 2 & Νέων Ιππέων ύψους 1.30μ. και Ενηλίκων ύψους 1.35μ.

Θυμίζουμε ότι περυσινοί Πρωταθλητές στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες είχαν αναδειχθεί:

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Ζέτα Φούντα με την Claudia του ΙΟΕ

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Εμμανουέλλα Ερρέρα με την Cassandra του ΚAΙ.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot του ΙΑΟΦ

και στην Κατηγορία Παίδων o Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes του ΕΙΟ. [thetimes.gr]

This entry was posted in ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.