Έχετε ψάξει πόσες ελληνοποιήσεις έχουν γίνει με εικονικούς πολιτικούς γάμους;

 Eκει είναι τοοοο φαγοπότι. Κάποιοι στον δήμο θησαύρισαν.

taytotitesEξη μέλη διεθνούς κυκλώματος πλαστογραφίας και διακίνησης εγγράφων χωρών του Σένγκεν (διαβατήρια, ταυτότητες, κλπ) συνελήφθησαν στην Ελλάδα, από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης υπό την εποπτεία της EUROPOL, με την κωδική ονομασία «GEO», την οποία οργάνωσε η Γερμανική Αστυνομία στη Βαυαρία και συμμετείχαν οι διωκτικές αρχές της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας και της Τσεχίας.

Συνολικά συνελήφθησαν 38 άτομα στις παραπάνω χώρες, από δε την ΕΛΑΣ έγιναν έρευνες σε πέντε σπίτια στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο, όπου και συνελήφθησαν τα έξι άτομα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του εγκληματικού δικτύου, χρησιμοποιώντας εταιρείες ταχυμεταφορών, έστελναν με δέματα τα πλαστά έγγραφα σε παραλήπτες (κυρίως Γεωργιανής ή Ρωσικής υπηκοότητας), σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και εξασφάλιζαν έτσι τη διαμονή τους στις χώρες αυτές, χωρίς νόμιμη άδεια παραμονής.

Από την εξέλιξη των ερευνών διακριβώθηκε ότι τέτοια δέματα με πλαστά έγγραφα είχαν αποσταλεί, το 2012, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, λόγος για τον οποίο οι Γερμανικές Αρχές απέστειλαν σχετικό αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές της χώρας μας.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και καταστήματα στις παραπάνω περιοχές, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν 6 υπήκοοι Γεωργίας, από τους οποίους οι 3 κατηγορούνται για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και οι υπόλοιποι διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για την νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. [ixnos.blogspot.gr]

This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.