Τζιχαντιστές ύψωσαν τη σημαία τους στη Θήβα σε υποσταθμό της ΔΕΗ

11512-620x412Το Ισλαμικό Κράτος ύψωσε τη σημαία του έξω από τη Θήβα, σε υποσταθμό της ΔΕΗ που τροφοδοτεί ενεργειακά την πόλη της Θήβας; -είναι το ερώτημα που ζητά απαντήσεις και σύντομα.

Αρχικά είχε υψωθεί η γνώριμη μαύρη σημαία με τα αραβικά γράμματα, η οποία αντικαταστάθηκε από μια κόκκινη σημαία στο ίδιο κοντάρι όμως που φέρει ισλαμιστικό σύμβολο στην άκρη του.

Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής ενώ είναι βέβαιο ότι πλέον έχουν κινητοποιηθεί οι Αρχές.

Το τοπικό κανάλι της Λαμίας, το Star Κεντρικής Ελλάδας, έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ και τράβηξε και πλάνα τα οποία θα παρακολουθήσετε. Το εύλογο ερώτημα βεβαίως είναι, πώς ακόμα κυματίζει μια τέτοια σημαία δίπλα σε νευραλγικό «στόχο» και πώς κάποιοι ανεβοκατεβάζουν σημαίες, από μαύρες κόκκινες, δίχως οι Αρχές μέχρι τώρα να έχουν κινητοποιηθεί για να τους μαζέψουν. [LAMIASTAR, hellasforce.com]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.