Υπάρχει δικαιοσύνη; Φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στον Παπακωνσταντίνου

papakmnΣε ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η απόφαση επί της ποινής ελήφθη κατά πλειοψηφία, με 6 από τους συνολικά 13 ανωτάτους δικαστές, να ζητούν ποινή φυλάκισης τριών ετών για τον πρώην υπουργό.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου δεν επιδέχεται κανενός είδους ενδίκου μέσου (αναίρεση ή έφεση).

Δηλαδή, η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη. [newsbomb.gr]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Υπάρχει δικαιοσύνη; Φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στον Παπακωνσταντίνου

 1. Ο/Η polmarkarch λέει:

  Σύμφωνα με την παρούσα μετεκλογική Απόφαση…………. κατά την δική μας ταπεινή αποψη περιγράφεται μια κατάσταση όπου ο δολοφόνος γνωρίζοντας τόν Δικονομικό κανόνα «Δεν υπάρχει πτώμα συνεπώς δεν υπάρχει δολοφόνος» ………………………αποποιείται της ενοχής …. του. !

  Αλλοι παρόμοιοι δικονομικοί κανόνες, δηλ. δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος συνεπώς αθωώνεται ο κατηγορούμενος, ή «εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς», έδρασαν δικονομικά και εριξαν στα μαλακά τον κατηγορούμενο, τόσο αστραπιαία και απαρατήρητα, που θυμηθήκαμε τον Φαντομά. Ο οποίος Φαντομάς…. με ταχυδακτυλουργικές μεθόδους μετέτρεψε ενα κακούργημα σε πλημμέλημα……………………
  Η οποία μετατροπή………. αναρρωτιόμαστε, εαν αποτελεί ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΑΘΩΩΣΗ και των υπολοίπων………………..φυσικά ΑΘΩΩΝ.!!!!

  Κατά την ταπεινή μας άποψη και επειδή ο Λαός δεν εχει πεισθεί, ούτε Εμείς πεισθήκαμε, πως μπορεί ενας γίγαντας να μετατραπεί σε νάνο, τουτέστιν, πως μπορεί ενα κακούργημα να μεταλλαχθεί σε πλημμέλημα, αφου ότι έπραξε ο κατηγορηθείς, το έπραξε με νηφάλια σκέψη και πλήρη θέληση παραγωγής αποτελέσματος………. ήτοι με δόλο.

  Σύμφωνα με την επιστήμη ….Κράτος δικαίου υφίσταται αποκλειστικά και μόνο, όταν η κυβερνητική λειτουργία εξασκείται επι ίσων και ελευθέρων ανθρώπων απο τους λειτουργούς της.
  ( Μαγική εικόνα…. ανακαλύψτε αν είμαστε ίσοι και ελεύθεροι πολίτες ;;;)

  Κατά τα λοιπά, ισχύουν ολα τα ως άνω διατυπωθέντα απο τον κ.Χασάπη, και συμφωνούντες – συμφωνασκούντες μετά αυτού απαιτούμε και απο Εσας να συμφωνάξετε, επιτέλους να εμφανιστεί Ενα Δικαιότερο και Δημοκρατικότερο Νέο Σύνταγμα. !

  Δήλωση της κας Προέδρου της Βουλής.

  «Τα ανθρώπινα Δικαιώματα και οι εγγυήσεις του Κράτους Δικαίου εχουν νόημα όταν ειναι οικουμενικά και Οχι όταν είναι επιλεκτικά.

  Η Δημοκρατία υπάρχει όταν ακόμη σέβεται και εκείνους τους οποίους την αντιστρατεύονται.

  Η Δημοκρατία όταν κάνει εκπτώσεις στις θεμελιώδεις Αρχές της για να πολεμήσει εκείνους οι οποίοι την αντιστρατεύονται….στην πραγματικότητα ηττάται………..στην πραγματικόητα χάνει την ψυχή της».

  Εκ της Επιστήμης ………αναφέρουμε.

  Δίκαιο υπάρχει Μόνο όταν υπάρχει κοινή συνείδηση – παραδοχή και η απαραίτητη απαιτούμενη δύναμη για την πραγμάτωση του.

  Αφου λοιπόν η ηθικη ελευθερία πάντων των πολιτών πλήττεται με την έυνοια για κάποιο πρόσωπο, «καθότι η φυσική ελευθερία εκάστου πολίτη προσβάλλεται με την εν λόγω εύνοια» και επειδή τοιουτοτρόπως διαγράφεται ενας κύκλος ενεργειακής προσβολής προς την Ελευθερία και ενέργεια εκάστου πολίτη, καλό θα ήταν να αποφεύγεται η εμφάνιση αυτού του κύκλου.

  Επειδή λοιπόν οι πηγές του Δικαίου είναι εκτός απο τον γραπτό νόμο, τα ήθη και τα έθιμα επίσης, τα οποία έχουμε την εντύπωση οτι ο κοινός νούς κρίνει οτι προσβλήθηκαν και επειδή η Δικαιοσύνη οφείλεται να αποδίδεται και προς ολα τα τμήματα του άνω κύκλου, ήτοι Υπερ του συνόλου των πολιτών……………………….
  και επειδη το Δίκαιον έλκει την Ιστορική του καταγωγή απο την κοινήν του Εθνους συνείδηση, η οποία τοιαύτη συνείδηση μετά της βουλήσεως γεννά το πολίτευμα, ήτοι την Δημοκρατίαν, εμφαίνεται εμμέσως πλήν σαφώς ότι ………………..ΕΠΛΗΧΘΗ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Γιώργος Παρασχάκης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.