Τσάμπα …μάγκες.

afisaΤο ελληνικό Κυνοβούλιο έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση ψήφισε τη σύμβαση παραχώρησης του του 67% του λιμανιού του Πειραιά στη κινεζική εταιρεία COSCO με 223 ψήφους υπέρ. Υπέρ επί της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων και καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ (25 ψήφοι).

Το ζουμί είναι ότι πουλήθηκε μάλλον ξεπουλήθηκε για το εξευτελιστικό ποσό των 311 εκατομμυρίων ευρώ , την στιγμή που ….ο Μαρινόπουλος μόνο χρωστά ποιο πολλά στο κράτος.

Με το δίκιο του να λέει ο κινέζος πρέσβης ότι η συμφωνία της είναι πολύ επωφελής, και συμπλήρωσε βάζοντας και λίγο σάλτσα ειρήνης σαν τις μοντελες των καλλιστείων «Το έργο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ελληνο-κινεζικής συνεργασίας, η σημασία της οποίας έχει ξεπεράσει την οικονομική συνεργασία και το διμερές πεδίο και έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία για την προώθηση της περιφερειακής ειρήνης και ανάπτυξης».

«Οι θρασύτατοι Κινέζοι εξευτέλισαν κυριολεκτικά την ελληνική δημοκρατία και τη Βουλή», «δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπουργοί, βουλευτές, υπάρχει μόνο η Cosco η οποία υπαγορεύει και οι βουλευτές ψηφίζουν», Η κυβέρνηση «ξεπουλά το λιμάνι και πληρώνει και από πάνω ». Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.