Μουσουλμάνος δημοσιογράφος μιλάει για τζιχάντ στη Θράκη εναντίον της Ελλάδας!!!

ΣΑΛΙΧ-ΤΖΑΜΠΑΖΧαρακτηρίζει ως «επίθεση» την παρουσία του ελληνικού Στρατού στα Πομακοχώρια Ξάνθης – Συγκρίνει τον «αγώνα» τους με το Ισλαμικό Κράτος.

Ιερό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας φαίνεται πως κήρυξε μερίδα της μειονότητας στη Θράκη αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τα όσα αναγράφει στον λογαριασμό του στο twitter μουσουλμάνος δημοσιογράφος της περιοχής.

Πρόκειται για τον Σαλίχ Τζαμπάζ, αρθρογράφο της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ, η οποία εκδίδεται και κυκλοφορεί στην Ξάνθη από τον Τζεγγήζ Ομέρ.viber-imageΟ μουσουλμάνος δημοσιογράφος σε ένα ασύλληπτου είδους παραλήρημα και αναφερόμενος στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στη Γλαύκη Ξάνθης με την κατάλυση του κράτους από τους εγκάθετους της Άγκυρας μιλάει ξεκάθαρα για κήρυξη «τζιχάντ» εναντίον του ελληνικού κράτους.

Στις επικίνδυνες αυτές εξτρεμιστικές του δηλώσεις, ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «επίθεση» την παρουσία του ελληνικού Στρατού στα Πομακοχώρια Ξάνθης και κάνει λόγο για ανάγκη «υπεράσπισης» της περιοχής.

Αναλυτικά, ο Σαλίχ Τζαμπάζ αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Το πραγματικό ΤΖΙΧΑΝΤ δεν είναι αυτό που κάνει το ΙΣΙΣ αλλά είναι η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ απέναντι στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας»!

ΣΑΛΙΧ-ΤΖΑΜΠΑΖ-ΣΗΜΑΙΑ-ΔΥΤΙΚΗΣ-ΘΡΑΚΗΣ«Δυτική Θράκη μου», το σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, συνοδευόμενο και από την αντίστοιχη σημαία του «ανεξάρτητου κρατιδίου».

Σε μια περίοδο που η Ευρώπη και η Τουρκία έχουν αιματοκυλιστεί κυριολεκτικά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών, τις οποίες όλοι στον κόσμο καταδικάζουν κάνοντας λόγο για ανάγκη εξάλειψης του Ισλαμικού Κράτους, δημοσιογράφος ρίχνει με επικίνδυνο τρόπο λάδι στη φωτιά σε μια ευαίσθητη περιοχή φανερώνοντας ίσως και τις πραγματικές προθέσεις των εγκάθετων της Άγκυρας.

Ο Σαλίχ Τζαμπάζ θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να διευκρινίσει με σαφήνεια τι ακριβώς εννοούσε με αυτές τις δηλώσεις, για τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να επέμβει και η Δικαιοσύνη.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΘΡΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.