Πολιτική δίωξη του Μητροπολίτη Χίου

ImageHandler.ashxΤο πολιτικό σύστημα της χώρας, αυτό που αποτελείται από Τσοχατζόπουλους και Παπαγεωργόπουλους και από πρωθυπουργούς που δεν εφαρμόζουν τα δημοψηφίσματα που οι ίδιοι κάνουν και έχει συνεργάτες πολιτικούς τύπου Φλαμπουράρη, θίχτηκε από τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Χίου, ο οποίος είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αυτό το σύστημα αποφάσισε να στείλει τον Μητροπολίτη στον Εισαγγελέα, με βάση τον νόμο έκτρωμα για τον Ρατσισμό. Πρόσφυγες υπάρχουν στα νόμιμα στρατόπεδα προσφύγων που λειτουργούν υπό την εποπτεία του ΟΗΕ και τα φυλάσσουν οι Κυανόκρανοι. Τέτοια στρατόπεδα έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα της Συρίας με την Ιορδανία και την Τουρκία. Αυτοί που φεύγουν από αυτά και παρεισφρέουν κρυφά σε μια ξένη χώρα, σύμφωνα με τα ελληνικά λεξικά λέγονται λαθρομετανάστες. Αυτό είναι μια άποψη και δεν αποτελεί ρατσισμό, ρατσισμός είναι κάτι το διαφορετικό που επίσης ορίζεται στα λεξικά.

Στην Ελλάδα της θολοκουλτούρας συνηθίζεται να δίνεται πολιτική διάσταση στις λέξεις, ενώ αυτές έχουν φιλολογική διάσταση και αυτή πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.

Για τους πολίτες της Χίου που έχουν πέσει θύματα των αλλοδαπών που εισήλθαν κρυφά στη χώρα, δηλαδή των λαθρομεταναστών, κάποιος πολιτικός θα ενδιαφερθεί, καθώς βλέπουμε ότι άμεσα αντανακλαστικά υπάρχουν μόνο στην περίπτωση του Μητροπολίτη.

Το πιο πιθανό είναι ότι οι πολιτικοί που διώκουν τον Μητροπολίτη και τον πήγαν στον Εισαγγελέα θίχτηκαν όχι για τη λέξη λαθρομετανάστης που είπε, αλλά για τα όσα είπε γι’ αυτούς, αλλά βρήκαν την ευκαιρία μέσω του ρατσιστικού νόμου.

Ο μόνος που υφίσταται ρατσισμό στη Χίο είναι ο Χιώτης και η Χιώτισσα, που φοβάται να κυκλοφορήσει μήπως του επιτεθούν οι λαθρομετανάστες και τον κλέψουν, μήπως του κλέψουν το σπίτι ή μήπως του σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να τον κλέψουν.

Ο Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου που έστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελέα καλό θα είναι να δει και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που κατοικούν στο νησί και έχουν χάσει την ασφάλεια τους! Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.