45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

upl57c4231013ff1Δεν είναι μόνο τα βιβλία. Είναι οι εκδηλώσεις και δράσεις (θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ.) που στήνουν στο Ζάππειο μια αληθινή γιορτή. Αυλαία στις 5/9.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων δίνουν ραντεβού στο Ζάππειο: Από τις 2 ως τις 18 Σεπτεμβρίου κάθε ηλικίας φίλοι του βιβλίου έχουν ανοιχτή πρόσκληση να βρεθούν στο Φεστιβάλ Βιβλίου που ανοίγει τις πύλες του για 45η φορά στο συγκεκριμένο σημείο σε μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για την πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας.

Και δεν είναι μόνο τα βιβλία. Με φόντο αυτούς τους χιλιάδες τίτλους, όσοι κάνετε τον κόπο να πεταχθείτε μέχρι το Ζάππειο, θα έχετε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθείτε και να παρακολουθήσετε τις κεντρικές εκδηλώσεις που συνθέτουν το φεστιβάλ, αλλά και οι ποικίλες δράσεις (θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ.).

Παράλληλα, το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου επιδιώκει τη συνεργασία φορέων της Αθήνας «με σκοπό η έκθεση βιβλίου να αποτελέσει όαση πολιτισμού, αφορμή για κοινωνικό διάλογο, ευκαιρία για συζήτηση και συνεργασία πάνω σε φλέγοντα, χρόνια ή επικαιρικά, ζητήματα που απασχολούν όλους».

Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Το φετινό 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου φιλοξενεί αφιέρωμα με τίτλο: «50 χρόνια Δημόσια Τηλεόραση, 50 χρόνια συμβολή στον Πολιτισμό».

Τα επίσημα εγκαίνια της φετινής γιορτής βιβλίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:

Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00
Κυριακή: 11:00 – 22:30 Πηγή

This entry was posted in ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.