Προπαγάνδα για τους λαθρομετανάστες στο αρχαίο θέατρο της Δήλου

ήλοςΠερίπου δύο χιλιετίες χρειάστηκε να περάσουν για να ανέβει ξανά παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Δήλου, το οποίο οικοδομήθηκε τον 3ο αιώνα π.Χ.

Η παράσταση «Εκάβη, μια πρόσφυγας στη Δήλο», που διοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και τον Δήμο Μυκόνου, έχει ως σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο για το προσφυγικό δράμα που βιώνουν χιλιάδες άνθρωποι στη θάλασσα του Αιγαίου.

Η παράσταση θα ανέβει την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 και επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος και το αρχαίο θέατρο δεν μπορεί να δεχθεί πολύ κόσμο, θα πραγματοποιηθεί με το φως της ημέρας ενώπιον εξαιρετικά περιορισμένου κοινού, που θα πρέπει να ακολουθεί πιστά και απαρέγκλιτα τις οδηγίες του προσωπικού της Εφορείας.

Το θεατρικό δρώμενο, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη και σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγεώργου.

Πληροφορίες για κρατήσεις στο 210 3250148. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.