Πάτησαν κάτω τους Τούρκους οι νέοι της Κύπρου (Βίντεο)

cyprus_turkey1-748x420Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και η κατάσταση ξέφυγε μετά τη λήξη του αγώνα. Έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον διαιτητή να αποβάλει τρεις παίκτες από κάθε ομάδα.

«Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται!! Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νίκη. Γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ μέσα στην Τουρκία! Περήφανος που είμαι μέρος… Τούρκοι τώρα καλά κάνετε να μάθετε ποιοι είμαστε», ήταν το μήνυμα του διεθνή Κύπριου Ανδρέα Κυριάκου μετά τη νίκη της Κύπρου.

cyprus_turkey-748x420Η ομάδα Ελπίδων της Κύπρου πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Τουρκία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 21′ ο Κατελάρης με φάουλ.

Οι Τούρκοι άρχισαν τις προκλήσεις μετά το τέλος του ματς και το γήπεδο μετατράπηκε σε… ρινγκ, με τον διαιτητή να αποβάλλει έξι παίκτες (Τασουρής, Φράγκος και Παχίπης). Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.