Ασκληπιείο της Κω: Τελετή απαγγελίας του όρκου του Ιπποκράτους από τον ΠΙΣ

%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82Την Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚΩ) σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω (ΙΣΚΩ), στο Ασκληπιείο της Κω, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ. μ..

Στην εκδήλωση θα ορκιστούν, παρουσία των Πρόεδρων των επτά Πανεπιστημιακών Ιατρικών Σχολών της χώρας, οι πρωτεύσαντες αριστούχοι ιατροί, που αποφοίτησαν το Ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016.

Το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του «KYPRIOTIS VILLAGE», θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από τον Τομέα Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Ερευνών του ΠΙΣ, με θέμα: «Εκπαίδευση (προπτυχιακή, μεταπτυχιακή και δια βίου), στη σύγχρονη Ευρώπη». Στην Ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις από τους Προέδρους των Ιατρικών Σχολών της χώρας και Ευρωπαίους εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων. Θα παραστούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Σχολών της χώρας, η Εκτελεστική Γραμματεία Ινστιτούτου Ερευνών του Π. Ι. Σ. και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος θα χαιρετίσει τη Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο της Κω, τονίζοντας την μεγάλη σημασία της εκδήλωσης βράβευσης της αριστείας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ, τέως Βουλευτής – Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Γεώργιος Ζωγράφος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω κυρία Μαρία Φρατζάκη. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.