Ξέχασαν να εκδώσουν… ένταλμα σύλληψης για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

Ο νεαρός που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης παρουσιάστηκε στο Τμήμα για άλλη υπόθεση.

%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%b1%cf%83Στο Τμήμα Ασφάλειας Δραπετσώνας παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη ο νεαρός άντρας που φέρεται από τους αστυνομικούς να ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γεώργιο Διαμαντόπουλο (στις 29-08-2016 στο κέντρο της Αθήνας), ωστόσο, δεν είχε εκδοθεί… ένταλμα σύλληψης με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα στο παρελθόν. Ο νεαρός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 για την οργάνωση επεισοδίων στα Εξάρχεια αλλά και για ανάλογα αδικήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας, ωστόσο, δεν προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς η ανακρίτρια δεν είχε εκδώσει εις βάρος του ένταλμα σύλληψης!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μόλις διαπιστώθηκε η συγκεκριμένη «γκάφα» ενημερώθηκε η αρμόδια ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.