Ιδιωτικοποιήστε και την μάνα σας (Φωτογραφίες)

petr99708Ενταση επικράτησε πριν από λίγο στην Βουλή όταν πρώην βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποιήσεων στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνιστές ήταν οι κ.κ. Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος, στελέχη της ΛΑΕ και πρώην βουλευτές. Αιφνιδιαστικά, ανέβηκαν στα θεωρεία και πέταξαν φυλλάδια που έγραφαν «όχι στο ξεπούλημα» και κατά των ιδιωτικοποιήσεων, τα οποία έπεσαν στα έδρανα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

֕ˋDɁ ̅ ʅɌōϠԏՠƏƅ Ӂс́Êϕ Ѕԁ΅ PϠԏ ȅّʼnϠԇӠՋǓ ϠБه͠ՋŕԇӠԏՠӕщƁ ȁ́ӇӠЅԑJϓ

֕ˋΣτο φυλλάδιο αναγράφονταν κείμενο του πορτογάλου νομπελίστα Ζοζέ Σαραμάγκου με τον τίτλο «Ιδιωτικοποιήστε τα πάντα» το οποίο καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την μάνα που σας γέννησε…»

Στην Ολομέλεια, που αυτή την ώρα συζητά το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, δημιουργήθηκε αναστάτωση και οι αστυνομικοί της Βουλής έσπευσαν να τους έβγαλαν έξω. Εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ο οποίος επιχείρησε να απονευρώσει την κίνηση, σχολιάζοντας ότι η Βουλή είναι χώρος έκφρασης των ιδεών.

petr88Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου θέλησε να… τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ζητώ να μην υπάρξει τιμωρία για τους πρώην συναδέλφους μας βουλευτές, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι εδώ κάτω στα έδρανα όχι στα θεωρεία» είπε και κατέληξε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλά τους στείλατε στα θεωρεία για να μην βρίσκονται εδώ και να σας θυμίζουν τι λέγατε πέρσι».

petr320_0 petr1_1 petr4_0 petr99(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.