Σκοπιανοί προκαλούν στο κέντρο της Αθήνας

2059004Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να μην παγιωθεί ως «Μακεδονία» η ονομασία του γειτονικού μας κράτους, που ως γνωστόν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ ως ΠΓΔΜ (Πρώην Γιουγκλοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) αυτοκίνητα σκοπιανών κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας με πινακίδες «ΜΚ»!!!

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας μιας «εκκρεμότητας» που δεν επιτρέπει στη χώρα μας να απαγορεύσει την είσοδο σε αυτοκίνητα του γειτονικού κράτους που φέρουν τέτοιες πινακίδες.

Στις συνοριακές διαβάσεις της Νίκης, των Ευζώνων και της Δοϊράνης, οι αστυνομικές και τελωνειακές αρχές επικολλούν επάνω στο πρόθεμα «MK», αυτοκόλλητο το οποίο αναφέρει πως «Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ».

image-ashxΑυτό το αυτοκόλλητο δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο όχημα. Ίσως το πήρε ο «αέρας», ή ο οδηγός του το πέταξε.

Τα διαβήματα προς τις πρεσβείες δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τέτοιες εικόνες.

Η οριστική λύση του θέματος της ονομασίας, είναι ο μόνος τρόπος για να μην βλέπουμε στο μέλλον αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες.

Ο αναγνώστης που μας πληροφόρησε για το θέμα, πολύ σωστά αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να βλέπουν τουρίστες άλλων κρατών οχήματα με τέτοιες πινακίδες στην πρωτεύουσα της χώρας μας.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι «δώρο» σε όσους νομίζουν πως το πρόβλημα λύνεται κρύβοντάς το κάτω από το «χαλί».

image-ashx 1image-ashx 2image-ashxΟι φωτογραφίες είναι από την περιοχή του Συντάγματος έξω από πασίγνωστο ξενοδοχείο. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΚΟΠΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.