“Χάσαμε” το …βραβείο Νόμπελ ειρήνης, κερδίζουμε όμως το βραβείο ηλιθιότητος και εθελούσιου εθνικού αυτοχειριασμού!

Three elderly women feed a migrant child at the island of Lesbos, Greece on October 17, 2015. / ????? ??????????? ???????? ??????? ??? ???? ???? ???????? ???? ?????, ???? 17 ????????? 2015.

Ανεκοινώθησαν επιτέλους τα πολυαναμενόμενα βραβεία «Νόμπελ ειρήνης». Έληξε έτσι και η …αγωνία μας, αφού η περιβόητη γιαγιά Μηλίτσα, η προεξάρχουσα της λεσβίου κομπανίας των γραιών – τροφών των «προσφυγόπουλων» (των νηπίων που οι ασιάτες μουσουλμάνοι λαθροέποικοι περιφέρουν, ως πολιορκητικούς κριούς, για να πλημμυρίσουν και να εκπορθήσουν πληθυσμιακώς την Ευρώπη), η οποία προβλήθηκε από την προπαγάνδα του Συστήματος ως «σύμβολο» και «παράδειγμα» της «θερμής υποδοχής και φιλοξενίας» των νησιωτών προς τους λαθροεποίκους που κατέκλυσαν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πέρσι το καλοκαίρι (οι οποίοι συνεχίζουν να καταφθάνουν…), δεν έλαβε τελικώς το πολυπόθητο βραβείο.

Εάν βεβαίως υπήρχε θεσμοθετημένο βραβείο ανοησίας, εθελοδουλείας και εθνικού αυτοχειριασμού, αναμφιβόλως θα ταίριαζε δικαιωματικώς να της απονεμηθεί! Διότι μόνον απολύτως ηλίθιοι και συμπλεγματικοί εθελότυφλοι αδυνατούν ακόμη να αναγνωρίσουν την αδυσώπητη πραγματικότητα: οι αφίξεις των δήθεν προσφύγων του συριακού εμφυλίου δεν ήταν παρά το προπαγανδιστικό πρόσχημα – ως Δούρειος Ίππος – για την προώθηση του σχεδίου μαζικού εποικισμού της Ευρώπης από τον ασιατικό και αφρικανικό υπερπληθυσμό, σχεδίου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ισοδυναμεί με την εν δυνάμει γενοκτονία των, ήδη ευρισκομένων σε δεινό δημογραφικό μαρασμό, ευρωπαϊκών εθνών!

Οι ημερήσιες αφίξεις εκατοντάδων λαθροεποίκων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όχι μόνον δεν έχουν πάψει – χθες μάλιστα, μία καραβιά λαθροεποίκων αποβιβάστηκε στις ακτές της Πελοποννήσου, στην περιοχή της Μάνης, έχοντας διασχίσει απαρατήρητη ολόκληρο το Αιγαίο, ενόσω διεξήγετο μεγάλης κλίμακος στρατιωτική άσκηση, υπό την επίβλεψη του …μπαρουτοκαπνισμένου συγ-καμμένου, του κωμικοτραγικού υπερφίαλου και υπέρβαρου «στρατάρχου» με το αμπέχωνο (http://www.pronews.gr/portal/20161009/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/trypitiri-ehoyn-kanei-aigaio-entopistike-thalamigos-me-114) – αλλά παραλλήλως, μία άλλη ευρωπαϊκή κερκόπορτα είναι ανοιχτή, στην Ιταλία αυτή την φορά, μέσω της οποίας χιλιάδες Αφρικανοί λαθροέποικοι εισβάλλουν ανεμπόδιστοι και πλημμυρίζουν την Ευρώπη, εν μέσω ζητωκραυγών ηλιθίων εντοπίων, υπό την επήρεια της αυτοκτονικής προπαγάνδας των εξωνημένων μ.μ.ε. που κάθε μέρα πανηγυρίζουν για την διάσωση (και εγκατάσταση στην Ευρώπη) π.χ. ακόμα 4.655 ναυαγών (!) θρηνώντας για την απώλεια 28 

imagehandlerΗ μεγάλη διάσταση της τραγωδίας που συνιστά για την Ευρώπη ο μαζικός αφροασιατικός εποικισμός εμπεριέχει την ελληνική εθνική διάσταση της ιδίας τραγωδίας, διότι για τον Ελληνισμό οι ολέθριες συνέπειες είναι αμεσότερες, όπως διαφαίνεται από την κλιμάκωση της τουρκικής στρατιωτικής επιθετικότητος (π.χ., απεκαλύφθη ότι, καθ’ όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, τουρκικά υποβρύχια αλώνιζαν σ’ όλο το Αιγαίο! (http://www.huffingtonpost.gr/2016/10/09/tourkika-ypovryxia-aigaio_n_12412494.html) και την πρωτοφανή, ανοικτή και δυναμική έκφραση αναθεωρητισμού της συνθήκης της Λωζάννης, από στόματος του Τούρκου νεοσουλτάνου Ερντογάν. (Πολύ εύστοχη ανάλυση των γεωπολιτικών δεδομένων και των κινδύνων που διαγράφονται για την Ελλάδα με βάση τον τουρκικό αναθεωρητισμό σε συνδυασμό με την ολέθρια πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝ-Θ-ΕΛ στο μεταναστευτικό, περιλαμβάνει πρόσφατο εμπεριστατωμένο άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου Σ. Λυγερού: http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/617297/giati-o-erdogan-amfisvitei-ti-sunthiki-tis-lozanis/)

Πρέπει να συνυπολογισθεί ότι με βάση την βλακώδη συμφωνία €.€. – Τουρκίας για το μεταναστευτικό, την οποία η προδοτική ελλαδική κυβέρνηση και ο (Έλληνας;!) «Επίτροπος μετανάστευσης» της €.€., Αβραμόπουλος – μην τον ξεχνάμε – θέλησαν να παρουσιάσουν ως επιτυχία (ενώ πρόκειται για καταστροφή), χιλιάδες μουσουλμάνων (αριθμός που συνεχώς μεγαλώνει), ήτοι φίλιοι προς την Τουρκία πληθυσμοί, τους οποίους σε δεδομένη στιγμή η Τουρκία θα μπορέσει να επικαλεστεί ως πληθυσμούς υπό την προστασίας της, βρίσκονται πλέον αμετακίνητοι σε κάθε ένα από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (Χίο, Λέσβο, Σάμο, Λέρο, κλπ), όπου, επί πλέον, κάθε μέρα διαπράττουν καταστροφές (http://www.huffingtonpost.gr/2016/10/08/eidiseis-koinonia-nuxta-epeisodiwn-diamarturies-prosfuges-fwtia-kataulismos-souda_n_12398768.html), εγκλήματα και ασυλλήπτως υπανθρώπινες πράξεις, όπως βιασμούς ομοεθνών και ομοθρήσκων τους (http://www.protothema.gr/greece/article/617828/neo-peristatiko-viasmou-metanasti-sti-moria-thuma-enas-marokinos-drastes-treis-algerinoi/), χωρίς να διαφαίνεται τρόπος και χρόνος απομακρύνσεως ή απελάσεώς των.

meta-2_1Οι πάτρωνες του δολίου σχεδίου γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών (σχέδιο Kalergi) δεν μπορούσαν να βρουν ευνοϊκότερη συγκυρία για την γοργή προώθηση του σκοπού τους, επωφελούμενοι της παρουσίας στην ελληνική κυβέρνηση των γνωστών ιδεοληπτικών διεθνιστών νεοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, τυφλωμένων δηλαδή προωθητών του πολυφυλετισμού και του συνειδητού εθνομηδενισμού. Μόλις κατέλαβαν την εξουσία, έσπευσαν να προσκαλέσουν ανοιχτά όλους τους επίδοξους μετανάστες του 3ου κόσμου για να περάσουν, με την συνδρομή της «φιλόξενης» κυβέρνησής τους, στην Ευρώπη. Εν συνεχεία άνοιξαν τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα και απ’ όπου καθημερινώς περνούν μιλιούνια ισλαμιστών λαθροεποίκων (http://www.protothema.gr/greece/article/616679/metanastes-bainoun-tora-kai-apo-ton-evro-/ ), τους οποίους βάπτισαν και επιμένουν να αποκαλούν «πρόσφυγες». Προσκάλεσαν την διεθνή των λέτσων, έναν πολυεθνικό στρατό από απεθνισμένους έκφυλους κοπρίτες, τους οποίους αποκαλούν «αλληλέγγυους εθελοντές», τρεφόμενους από ένα απροσδιόριστο πλήθος αγνώστου ταυτότητος Μ.Κ.Ο. (που έχουν υποκαταστήσει τις κρατικές υπηρεσίες), παχυλώς επιδοτούμενων από κεφάλαια του G.Soros (γόνου και αυτού του «περιούσιου» λαού τον οποίο το σχέδιο Karelgi προορίζει ως την μέλλουσα «ελίτ» της μπασταρδεμένης Ευρώπης). Καθώς το ποσοστό των μουσουλμάνων, των προερχομένων από χώρες της Ασίας και τις Αφρικής μεγαλώνει εντός του Ελλαδικού χώρου, οι κυβερνώντες ανθέλληνες φροντίζουν να τους διασπείρουν σε όλη την επικράτεια και να τους παράσχουν κάθε διευκόλυνση που θα επιτρέψει την μόνιμη εγκατάσταση (πρόγραμμα επιδοτούμενων-ενοικιαζόμενων για μετανάστες, κατοικιών, στις πόλεις) και την ταχύτερη μονιμοποίηση (και κατόπιν νομιμοποίηση) στην Ελλάδα (πρόγραμμα διατεταγμένης εισαγωγής των ψευδο-«προσφυγόπουλων» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα) και την εξασφάλιση παροχών και δικαιωμάτων εις βάρος του ελληνικού πληθυσμού (προβλέψεις «αντιρατσιστικού νόμου», δρομολόγηση ανέγερσης ισλαμικού τεμένους, μεθοδευόμενος πλήρης αφελληνισμός της παιδείας, κλπ).

Πού μπορούν να καταλήξουν όλα αυτά; Ό,τι απέτρεψαν οι θρυλικοί Μαραθωνομάχοι και Σαλαμινομάχοι στην αρχαιότητα, ό,τι απέτρεψαν οι γενναίοι βυζαντινοί πολέμαρχοι στα μεσαιωνικά χρόνια και ό,τι κατάφεραν με αμέτρητες θυσίες και ποταμούς αίματος οι ηρωικοί αγωνιστές της ελληνικής επαναστάσεως του 1821 μετά από αιώνες υποδουλώσεως στα νεότερα χρόνια, ήτοι η ελευθερία της Ελλάδος και η εκδίωξη του αλλοφύλου ανατολίτου εισβολέως, κινδυνεύει να χαθεί εντός ολίγων ετών, δίχως μάλιστα να ηττηθεί η Ελλάς σε κάποιον πόλεμο, αλλά στους άδοξους χρόνους μίας ατιμωτικής ειρήνης! Κινδυνεύει δηλαδή μέσα σε λίγα χρόνια να χαθεί για πάντα το έθνος των Ελλήνων, να χαθεί ένα έθνος με ένδοξη ιστορία 4.000 ετών, ως αποτέλεσμα της συνέργειας προδοτών στην εξουσία και μίας αποβλακωμένης και εκφυλισμένης γενιάς, που φέρει την βαρύτατη ευθύνη για όσα μοιραία και τραγικά παρακολουθεί απαθής και αμέριμνη να εκτυλίσσονται εμπρός της.

Μόνη ελπίδα απομένουν οι φωνές διαμαρτυρίας και οι μικρές εστίες αντιστάσεως που ξεφυτρώνουν σιγά-σιγά, εδώ κι εκεί σ’ όλη την χώρα, τις οποίες το Σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει και να καταστείλει, άλλοτε με την συνδρομή κρατικών και ιδιωτικών μέσων εκφοβιστικής και δυσφημιστικής προπαγάνδας (μ.μ.ε.) και άλλοτε με την συνδρομή των ενόπλων παρακρατικών συμμοριών του, όπως προσφάτως επιχείρησε – ευτυχώς ανεπιτυχώς – στο Ωραιόκαστρο.
http://www.protothema.gr/greece/article/617846/katoikoi-oraiokastrou-kanena-prosfugopoulo-se-elliniko-sholeio-/

Ύψιστο λοιπόν πατριωτικό καθήκον, όσων συνειδητοποιημένων Ελλήνων έχουν απομείνει, καθίσταται η ανάγκη να συνδράμουν, να ενισχύσουν και στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτές τις ελπιδοφόρες εστίες εθνικής αντιστάσεως – τώρα, όσο είναι ακόμα καιρός! Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.