Η επέτειος της ντροπής

cy368Σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια το ψευδοκράτος του Ραούφ Ντενκτάς στις 15 Νοεμβρίου ανακηρύχθηκε (από μόνο του δηλαδή) ως ανεξάρτητο κράτος με την ονομασία μάλιστα Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου. Ασφαλέστατα μέχρι και σήμερα μόνο η Τουρκία τους αναγνωρίζει.

Σήμερα, όπως κάνουν κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα το γιορτάσουν με επισκέψεις αξιωματούχων και λοιπών από την Άγκυρα. Αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα από τα πολλά όλα αυτά τα χρόνια της κατοχής που αποδεικνύουν περίτρανα με ποιους θέλουν να βρουν λύση οι οπαδοί της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Με αυτούς που πανηγυρίζουν για την κατάκτηση με την βία των δικών μας εδαφών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ασφαλώς και δεν ξεχνά. Μάλιστα, η σημερινή αντικατοχική πορεία έχει και μια πρωτιά για εμάς, αφού στις τάξεις αυτών που θα παρελαύνουν θα είναι και για πρώτη φορά οι δυο βουλευτές μας, ο πρόεδρος Χρίστος Χρίστου και ο Λίνος Παπαγιάννης. Η συγκέντρωση θα γίνει στα Κεντρικά Γραφεία στις 10 το πρωί στην οδό Νάξου (απέναντι από το Υπουργείο Εμπορίου).

Ελάτε να ενωθείτε μαζί μας.

Ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί όχι στην κατοχή.

Ελάτε να πούμε όλοι μαζί ότι εμείς Δεν ξεχνούμε. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, ΚΥΠΡΟΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.