Αναρχοάπλυτοι «στόλισαν» την πλατεία Εξαρχείων με τα κράνη και τις ασπίδες που έκλεψαν από τα ΜΑΤ

nikol1Ο εξοπλισμός εκλάπη λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν ομάδα νεαρών εγκλώβισε βαν της αστυνομίας στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη.

Το μυστήριο του λόγου που μια ομάδα νεαρών έκλεψε νωρίτερα δύο κράνη και δύο ασπίδες από βαν της αστυνομίας, το οποίο μετέφερε εξοπλισμό στα ΜΑΤ κοντά στο Πολυτεχνείο, «λύθηκε» με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook o χρήστης Γιώργος Νικολαϊδης.

imagehandler-ashxΌπως φαίνεται, ο εξοπλισμός των ΜΑΤ χρησιμοποιήθηκε για τον «στολισμό» της πλατείας Εξαρχείων, μια καθαρά συμβολική κίνηση από μέρους των νεαρών ταραξιών.

nikol2Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη κοντά στο Πολυτεχνείο, ομάδα νεαρών εγκλώβισε βαν της αστυνομίας. Το όχημα μετέφερε κράνη, ασπίδες κι άλλον εξοπλισμό για τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, αλλά το αντιλήφθηκαν νεαροί οι οποίοι και το εγκλώβισαν χωρίς ωστόσο να προξενήσουν ζημιές ή να τραυματιστεί κάποιος, καθώς μετέβη άμεσα διμοιρία των ΜΑΤ και κατάφερε να τους απωθήσει. Ωστόσο οι νεαροί πρόλαβαν και πήραν μαζί τους δύο αστυνομικές ασπίδες και δύο κράνη. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.