Η χώρα των εμίρηδων στήνει hot spot στη χώρα των… κακομοίρηδων!

hot_spotΜπορεί στα πάμπλουτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα των εμίρηδων να μην υπάρχει «προσφυγάκι» ούτε για δείγμα (γιατί άραγε;), αλλά οι εμίρηδες φροντίζουν να στήνουν hotspots (χωρητικότητας 1.700 «προσφύγων») στη χώρα των… κακομοίρηδων!

Έτσι, εγκαινιάστηκε το νέο hot spot στο Κουτσόχερο της Λάρισας, παρουσία του κομμουνιστή Βίτσα, αναπληρωτή του Καμμένου αλλά και μιας πλειάδας… στρατηγών (!) – του Αρχηγού ΓΕΣ, του Αρχηγού ΓΕΑ, του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς (είπαμε, υπουργείο Αμύνης, Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), αλλά και εκπροσώπου των… μεγάλων χορηγών -του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) καθώς του γενικού γραμματέα της Ερυθράς Ημισελήνου των ΗΑΕ.

bitsas-moxamentΚαι τους ευχαριστούμε κιόλας για την… ευεργεσία τους. Ιδού τα συχαρίκια του κομμουνιστή Βίτσα προς τους «χορηγούς»:

«Προχωράμε με την ενεργητική βοήθεια του ελληνικού λαού και των φίλων μας.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και την Ερυθρά Ημισέληνο για την ενεργή συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία στην κατασκευή των δύο δομών φιλοξενίας, αυτή της Ριτσώνας που εγκαινιάστηκε χθες και εδώ στο Κουτσόχερο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους».

Έξυπνοι άνθρωποι είστε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.