Επιχειρήσεις της ΜΙΤ στην Ευρώπη και υποψίες για τα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ έστειλε στην γερμανική μυστική υπηρεσία BND,αναλυτικό κατάλογο με τα ονόματα και τα πλήρη στοιχεία υποστηρικτών του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν,που διαμένουν στη Γερμανία! Την αποκάλυψη κάνει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

Όπως αναφέρει η Sueddeutsche Zeitung, πολλές από τις φωτογραφίες ελήφθησαν κρυφά, όπως για παράδειγμα με την βοήθεια καμερών παρακολούθησης!

Στο Βερολίνο επικρατεί προβληματισμός για τη δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας εντός Γερμανίας! Ο επικεφαλής της BND ενημέρωσε για τη λίστα τη κυβέρνηση.

Όμως για τη δράση της ΜΙΤ υπάρχει όπως λένε οι πληροφορίες προβληματισμός και στην Αθήνα! Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις και επεισόδια που θα μπορούσαν με βεβαιότητα να αποδοθούν σε δράση κάποιας μυστικής υπηρεσίας και ειδικότερα της MIT. Υπάρχουν όμως κάποιες υποψίες που προκαλούνται από μια σειρά “ανεξήγητων” δασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα στη περιοχή των ελληνοαλβανικών συνόρων. Όλες εκδηλώθηκαν σε ελληνικό έδαφος και αντιμετωπίστηκαν πολύ γρήγορα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Συνολικά εντός Μαρτίου έχουν εκδηλωθεί επτά πυρκαγιές στη περιοχή. Πυρκαγιές που προκαλούν καχυποψία.

Σ΄αυτά προσθέστε και τις πληροφορίες Τούρκου αυτοεξόριστου δημοσιογράφου, του Αμπντουλάχ Μποζκούρτ ο οποίος έγραψε στο twitter για “μεγάλη κινητικότητα της ΜΙΤ στην Ελλάδα”.

Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.