Τούρκους θα μας καταντήσουν, όσους θα θελήσουμε ή θα έχουμε το κουράγιο να παραμείνουμε στην Κύπρο!

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς

Εγώ έχω μιαν απλοϊκή απορία: Έστω! Η δικέφαλη ηγεσία των αριστεροδεξιών του ΔΗΣΑΚΕΛ είναι πλέον ολοφάνερο πως είναι ορκισμένοι συνεργάτες των Τούρκων για επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η οποία να συμπεριλαμβάνει και την Κύπρο! Οι οπαδοί όμως αυτού του συνασπισμού, τι κάνουν; Και καλά το αριστερό μέρος! Αυτοί έχουν πεισθεί εδώ και χρόνια, αμέσως μετά την εισβολή όταν ο μεγάλος ηγέτης τους, ο Εζεκίας Παπαϊωάννου, ενώ ακόμα το αίμα των δολοφονημένων από τους Τούρκους βοούσε, τους επέβαλε και το πίστεψαν, πως «οι Τούρκοι είναι αδελφοί τους»!

Οι άλλοι όμως; Οι αυτοαποκαλούμενοι «εθνικόφρονες»; Εκείνοι που με κάθε ευκαιρία αναπετάνε τις Ελληνικές σημαίες, εκείνοι που κάθε Κυριακή πλημμυρίζουν τις εκκλησίες παριστάμενοι σε μνημόσυνα Ηρώων της ΕΟΚΑ; Εκείνοι που ονομάζουν εαυτούς απογόνους και κληρονόμους των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ; Ακόμα και οι επιζώντες οι ίδιοι οι Αγωνιστές, εκείνοι που πολέμησαν δίπλα από τον Αυξεντίου και τον Μάτση; Τι γυρεύουν στο κόμμα του Αναστασιάδη και του Αβέρωφ Νεοφύτου; Πως και δεν ντρέπονται και συναγελάζονται μαζί τους;

Κατάλαβαν όλοι αυτοί τι συνέβη; Κατάλαβαν πως αυτό που επέβαλαν οι Τούρκοι στους ξεδιάντροπους του ΔΥΣΑΚΕΛ και το οποίο αύριο θα το περάσουν και από την Βουλή, είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού της Κύπρου; Αντιλαμβάνονται πως η αφορμή έχει την σημασία της; Αντιλαμβάνονται πως επιβλήθηκε και στην παιδεία των Ελλήνων της Κύπρου το Τουρκικό παραμύθι πως ο Αγώνας μας για Ένωση με την Ελλάδα, ήταν η αιτία που οι Τούρκοι και οι Εγγλέζοι αιματοκύλισαν την Κύπρο και όχι ο αγώνας των Τούρκων για επανάκτηση της Κύπρου; Αντιλαμβάνονται πως το παραμύθι που έφτιαξε και εκφωνούσε πάντοτε και παντού ο Ντενκτάς και μετά από αυτόν ΟΛΟΙ ανεξαίρετα ο Τ/Κ «ηγέτες», πως εμείς ξεκινήσαμε τα γεγονότα του 1963 και κατασφάξαμε δήθεν τους Τ/Κ, σήμερα βρίσκει δικαίωση μέσα στην Ελληνική Βουλή της ΚΔ;

Αντιλαμβάνονται τι θα συμβεί από δω και πέρα; Αντιλαμβάνονται πώς θα είναι η ζωή μας, ημών, των παιδιών και των εγγονιών μας στην Κύπρο, υπό το καθεστώς που θα δημιουργηθεί με την «λύση» που επιδιώκουν οι ΔΗΣΑΚΕΛ; Θα μας απαγορευτεί στην αρχή να είμαστε Έλληνες! Κάθε αναφορά στην Ελληνικότητα μας θα απαγορευτεί. Θα είμαστε κάποια όντα χωρίς ταυτότητα! Και σε ελάχιστο χρόνο, όσοι παραμείνουμε εδώ, αφού περάσουμε από κάποια στάδια λινοπαμπακισμού θα καταντήσουμε Τούρκοι! Επειδή εμείς θα είμαστε η τραγική μειονότητα μέσα στην πλημμυρίδα των εκατομμυρίων Τούρκων! Χωρίς κανένα απολύτως όπλο αντίστασης! Τούρκους θα μας καταντήσουν, όσους θα θελήσουμε ή θα έχουμε το κουράγιο να παραμείνουμε στην Κύπρο!

Επειδή αυτά συμβαίνουν σήμερα! Πριν ακόμα βάλουμε την υπογραφή μας κάτω από την συμφωνία που φτιάχνουν οι ΔΗΣΑΚΕΛ με τους Τούρκους! Φανταστείτε τι θα συμβαίνει μετά!

Και από πού αντλούν το θράσος αυτά τα ρεμάλια για να μας σέρνουν στον βέβαιο αφανισμό; Από πού αλλού, παρά από την υποστήριξη που τους δίνουν στις εκλογές οι αριστεροδεξιοί ανεγκέφαλοι οπαδοί τους!

Αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι ηγετίσκοι του λεγόμενου «Κέντρου»! Του χώρου όπου είναι ενταγμένη η μεγίστη πλειοψηφία των αληθινών Ελλήνων και πατριωτών της Κύπρου, οι οποίοι κρατούνται διασπασμένοι και ανήμποροι, από ανθρώπους χωρίς ίχνος πατριωτισμού και οράματος. Άνθρωποι που αδυνατούν να αντιληφθούν την δυναμική που θα αναπτυχθεί από ένα ενωμένο κέντρο και την απόλυτη ανατροπή που θα επέλθει!

Αν η συνένωση του Κέντρου γινόταν πριν από τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μάη και την πλειοψηφία στην Βουλή που προέκυψε την είχε ένα συμπαγές Κέντρο, πόση ευφυΐα χρειάζεται για να αντιληφθούμε πως τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν θα συνέβαιναν;

Θυσία λοιπόν η Κύπρος και ο Ελληνισμός της, από την μία στους τουρκοπροσκυνημένους και από την άλλη στους καπεταναίους του Κέντρου! Και Λαός; Ο Λαός αραχτός στους καναπέδες και η νεολαία στα καφέ…

Καλά ξυπνητούρια! Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.