Προπαγάνδα για την Δυτική Θράκη χρησιμοποιώντας ένα μικρό κορίτσι (Βίντεο)

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στα γραφεία του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού – Κωνσταντινούπολης του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Στα γραφεία του συλλόγου πέραν της τουρκικής σημαίας υπάρχει και η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.

Στο βίντεο το κοριτσάκι αναφέρεται στην «97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ την ημέρα εγκαινίων της βουλής στις 23/4/1920».

Διαβάστε τι λέει το κοριτσάκι στην ομιλία:

¨Αγαπητοί μου συμπολίτες το όνομα μου είναι Σουντεμί Μαρλάρ. Ως πρόεδρος του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης σας συγχαίρω με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για την γιορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού της 27ης Απριλίου.

Σήμερα γιορτάζουμε την 97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ τη ημέρας εγκαινίων της βουλής της 23/4/1920. Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ως μέλη της Τουρκίας της μίας και μόνης χώρα που χάρισε αυτή τη γιορτής στα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά και ως μέλη του μεγάλου τουρκικού έθνους, αισθανόμαστε υπερήφανοι. Τι ευτυχία να λες πως είσαι Τούρκος¨. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΘΡΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.