Σελίδα Μουσουλμάνων της Ελλάδας στο Facebook, τους καλεί σε ξεσηκωμό κατά των απίστων Χριστιανών


Σάλο έχει προκαλέσει μια σελίδα στο Facebook (που πολλοί εξετάζουν την αυθεντικότητά της), με τίτλο: «Αφγανικό-Πακιστανικό Ισλαμικό Κίνημα Ελλάδας» (@AfghanPakiIslami).

Μέσω αυτής της «κοινότητας» στο Facebook η οποία παραδόξως για κοινότητα αριθμεί μόλις… 13 likes, ο Πρόεδρος της που ονομάζεται Aadhil Bilal, αποκαλεί τους Έλληνες «ελληνοφασίστες» και «χριστιανοφασίστες», καλώντας τους Μουσουλμάνους που βρίσκονται στη χώρα μας, σε συσπείρωση εναντίον τους.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Μάλιστα την περίοδο του Πάσχα, στην εν λόγω σελίδα υπήρχαν αναρτήσεις με παρότρυνση για συγκεντρώσεις Μουσουλμάνων στο Σύνταγμα, ανήμερα του Πάσχα, προκειμένου να χαλάσουν την γιορτή των «απίστων».

Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου, στην σελίδα υπήρχε status που έγραφε:

Σε άλλη ανάρτηση στις 15 Απριλίου, γράφει:

Στις 18 Απριλίου, η σελίδα καλεί σε πορεία λέγοντας:

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια είναι πολλά και… ποικίλα, καθώς από την μια υπάρχουν αυτοί που βρίζουν τους Μουσουλμάνους σε κάθε σχετική ανάρτηση του εν λόγω «Προέδρου» λέγοντας τους πως «θα πεθάνετε», αλλά υπάρχουν και σχόλια χρηστών των social media, που κατηγορούν την εν λόγω σελίδα πως όχι μόνο δεν είναι αληθινή, αλλά πρόκειται για ένα fake κατασκεύασμα ακροδεξιών μορφωμάτων με μόνο του στόχο την προπαγάνδα υπέρ της «Χρυσής Αυγής».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!

ΚΑΙ ΤΟ… ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ…ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το star.gr και τον σάλο που προκλήθηκε, η σελίδα αυτή «κατέβηκε». Πηγή

This entry was posted in Διαδίκτυο, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Bookmark the permalink.