Μούγκα για την κοινωφελή δράση του Στρατού μας

Ένα έργο ειδικών συνθηκών και ιδιαίτερης σημασίας, εκτελείται τις μέρες αυτές στον Οικισμό του Κάλχα του Δήμου Κομοτηνής. ΔΕΥΑΚ και Στρατός, σε αγαστή συνεργασία, κατασκευάζουν δίκτυο ομβρίων συνολικού μήκους τριακοσίων μέτρων κατά μήκος του άξονα του χωριού, δίνοντας έτσι λύση στο χρόνιο πρόβλημα των υπερχειλίσεων των υδάτων των βροχών που είχαν σαν αποτέλεσμα το πλημμύρισμα οικιών, μαγαζιών και αποθηκών των κατοίκων.

Με υλικά της ΔΕΥΑΚ και εξειδικευμένο προσωπικό του 21 Λόχου Μηχανικού της ΧΧΙ ΤΘΤ του Δ’ Σώματος Στρατού, το έργο, παρ’ ότι εξαιρετικά απαιτητικό λόγω της στενότητας της ρυμοτομίας του Οικισμού, αναμένεται να περατωθεί σε χρόνο- ρεκόρ, καθώς οι εργασίες βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσής τους τρεις μόλις εβδομάδες από την έναρξή τους.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/6789-deyak-kai-stratos-kataskevazoun-diktuo-omvrion-ston-kalxa.html

30/6/2017

Σχ: Μπράβο στους οπλίτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, όπως και στην πολιτική ηγεσία που συνέβαλαν σε αυτό το σημαντικό για την ποιότητα ζωής των μειονοτικών συμπολιτών μας έργο.

Δεν είδαμε όμως αυτή η είδηση να δημοσιεύεται σε ΚΑΜΙΑ άλλη μειονοτική σελίδα πλην του Azınlıkça. Ο λόγος κατά την γνώμη μας είναι απλός. Η Τουρκία δεν επιθυμεί καθόλου οι μειονοτικοί συμπολίτες μας να έχουν θετική άποψη για τον Ε.Σ. Σύμφωνα την Τουρκία που επιδιώκει την περιχαράκωση, ο Ε.Σ. πρέπει πάντοτε να είναι στα μυαλά των μειονοτικών ο μπαμπούλας που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να τους σφάξει ! Για αυτό λοιπόν τέτοιου είδους ειδήσεις ¨απαγορεύονται¨ στις τουρκόψυχες ιστοσελίδες…

Άν ένας πετούσε μια πέτρα σε τζαμί την άλλη μέρα οι τουρκόψυχες σελίδες, θα έγραφαν για ¨επίθεση μίσους¨, ¨ακροδεξιά δράση¨, ανταπόκριση στο TRT…

Τώρα …μούγκα !

Τρεις εβδομάδες είναι εκεί ο στρατός και αυτοί ούτε μια φωτογραφία…

Τζουτζέδες του Ταγίπ… Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΘΡΑΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.