Καλπάζουσα ισλαμοποίηση

Μια νεολαία που στηρίζει την υπόθεση της γλώσσας, της θρησκείας και του μίσους

Η Τουρκία βήμα-βήμα και συστηματικά γίνεται Μέση Ανατολή. Την ώρα που θρησκεία και πίστη εξυψώνεται, η επιστήμη και η λογική υποβαθμίζεται. Στην νέα διδακτέα ύλη ενώ μειώνονται τα θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και τον Ατατούρκ, αυξάνονται σε βαθμό πνιγμού τα θέματα γύρω από την ¨15η Ιουλίου¨ και την τζιχάντ¨.

Θέματα γύρω από τις FETO, ΠΚΚ, ISIS και περί τζιχάντ, βρίσκονται μεταξύ θεμάτων για την Ημέρα Νίκης της Δημοκρατίας και της Εθνική Ενότητας της 15η Ιουλίου. Ο υπουργός Παιδείας Γιλμάζ υπερασπιζόμενος την διδακτέα ύλη που δεν περιλαμβάνει την θεωρία της εξέλιξης, αλλά περιλαμβάνει την τζιχάντ, είπε: ¨Η τζιχάντ αποτελεί στοιχείο της θρησκείας μας. Η 15η Ιουλίου είναι τμήμα της μεγάλης τζιχάντ¨.

Η σκοτεινή νοοτροπία στην Τουρκία σχεδόν διαπράττει δολοφονία. Βουλευτής του ΑΚΡ δήλωσε: ¨Εάν το ναμάζι είναι ο στύλος της θρησκείας, η τζιχάντ είναι η σκηνή. Σε παιδί που δεν ξέρει την τζιχάντ δεν υπάρχει όφελος να υπάρχει καθηγητής μαθηματικών¨.

Η τζιχάντ και η 15η Ιουλίου δεν θα διδάσκεται μόνο στην ιστορία αλλά και σε πολλά άλλα μαθήματα , όπως σε αυτό της φιλοσοφίας.

Με την είσοδο της τζιχάντ στην εκπαίδευση, φυσικά και θα νομιμοποιηθούν οι αγριότητες και οι δολοφονίες που γίνονται στο όνομα της θρησκείας.

Η Τουρκία ταχέως οδεύει στο να καταστεί μια χώρα της Μέσης Ανατολής που έχει κέντρο την θρησκεία, που προσκυνεί τον ηγέτη της και με μια πλειοψηφία ανθρώπων που ψηφίζουν τους θρήσκους αλλά κλέφτες και τύραννους πολιτικούς.

Το μεγαλύτερο όπλο τη κυβέρνησης για αυτή την ιδεολογική-πολιτιστική μετάλλαξη είναι η παιδεία…

Και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ότι και από την αντιπολίτευση στην Τουρκία δεν ακούγεται ιδιαίτερα κάποια φωνή ενάντια σε αυτές τις αλλαγές στην διδακτέα ύλη.

Άλλωστε σε μια χώρα που έχει μετατραπεί σε κόλαση, ποιόν από αυτούς που έχασαν την δουλειά τους, τις ζωές τους ή τους αγαπημένους τους, μπόρεσε να στηρίξει επαρκώς; [Τζαναν Σουμέρ, Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα]

Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.