Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ και του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλου ΠΝ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945», στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και θα φιλοξενείται από το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης στο Νεώριο Moro (Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής), στα Χανιά, έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Στην εν λόγω έκθεση παρουσιάζονται ιστορικές πληροφορίες με τρόπο απλό και περιεκτικό, αναδεικνύοντας τους κυριότερους σταθμούς της ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού, από το 1821 έως το 1945, μέσα από πλούσια εικονογραφική και φωτογραφική απεικόνιση, τόσο των ηγετικών μορφών, όσο και των ναυτικών μονάδων που πρωταγωνίστησαν, χαράσσοντας μια ιστορική πορεία 124 ετών.

Στα εγκαίνια της έκθεσης έγινε παράλληλα και η παρουσίαση της νέας έκδοσης του ομότιτλου βιβλίου «Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επιτομή Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945». Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.