Αυτή η στάνη μόνο φασίστες βγάνει.

Επίθεση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά για τα νέα γραφεία της Χ.Α..

Μαμά Φύσσα από την αντιφαστιστική πορεία: «Είμαστε εδώ για να κλείσουμε αυτά τα γραφεία».

ΚΕΕΡΦΑ, συλλογικότητες, και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις είναι ο φερετζές του πούστη.

Μιλούν για φασισμό. Έχουν δοκιμάσει να τα βάλουν με το τωρινό δημοκρατικό κράτος να δούνε τι θα πάθουν; Θα τους την πέσουν όλες οι δημοκρατικές υπηρεσίες και θα τους πηδήξουν.

Φασισμός είναι να σου περνούν στον εγκέφαλο τους λαθρομετανάστες ως… παράτυπους μετανάστες και τους τοκογλύφους ως θεσμούς.

Φασισμός είναι οι 20.000 βουβές αυτοκτονίες και τα χιλιάδες εγκεφαλικά λόγω….ανάπτυξης.

Φασισμός είναι να πληρώνεις ενοίκιο για το σπίτι σου (ΕΝΦΙΑ) και να στο κατάσχουν εάν δεν πληρώσεις.

Φασισμός είναι να μην πρόκειται να πάρει σύνταξη ο νέος των 20-30 ετών .

Φασισμός είναι να σου μετρούν οι γιατροί την πίεση στα νοσοκομεία με το κινητό γιατί είναι χαλασμένα τα μηχανήματα. Το είδαμε και αυτό.

Φασισμός είναι να μην σου λένε ότι τελειωσε το χαρτονόμισμα στην χώρα και να σου επιβάλουν να λειτουργείς μόνο στο …σου έδωσα, μου έδωσες του έδωσα. (Κάρτες)

Φασισμός είναι να έχεις απεμπολήσει την εθνική κυριαρχία, να ψηφίζεις στην δήθεν βουλή ότι σου επιβάλλουν οι δανειστές, και να μιλάς για… Ελληνική δημοκρατία.

Φασισμός είναι να έχεις παραχωρήσει όλες τις εισπράξεις ως χώρα σε μία εταιρία των τοκογλύφων, και να μιλάς για ελληνικό δημόσιο ταμείο. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Αυτή η στάνη μόνο φασίστες βγάνει.

  1. Ο/Η sevenepsilonseven λέει:

    Έπαθαν ‘χουνερι’… οι φουκαράδες πανηγυριτζηδες του ΚΚΕ πηγαν εκει οπου οι γιαλαντζί κομμουνιστες, (διοτι η ΕΣΣΔ του Στάλιν και Σια), ποτε δεν ηταν κομμουνιστικη, ηταν κομπλεξικοι πολιτικοι φασιστικής αντιλήψεως, απατεώνες, στυγνοί φονιάδες… >

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.