Παρακρατικοί έβαλαν βόμβα στο σπίτι Στρατιωτικού που αρνήθηκε να υπηρετήσει τα «προσφυγάκια» στα hot spots

Στην Ελλάδα της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά), όταν η δικαιοσύνη δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις και δεν τιμωρεί όποιον σηκώνει κεφάλι στους νεοταξίτικους σχεδιασμούς, αναλαμβάνει να τον τιμωρήσει και να τον «συνετίσει» το κόκκινο παρακράτος, των «δικών μας παιδιών» (σύμφωνα με τον κομμουνιστή Δραγασάκη).

Έτσι, επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό, στα πλαίσια της «στρατηγικής απέναντι στον φασισμό», πραγματοποίησαν οι προστατευόμενοι παρακρατικοί των Τσίπρα – Καμμένου – Σόρος στο σπίτι του θαρραλέου στρατιωτικού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δικάστηκε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικά για άρνηση εκτέλεσης της διαταγής (του… πατριωταρά Καμμένου) να υπηρετήσει τα «προσφυγάκια» στα hot spots!

Αλλά, δεν πτοούνται με τέτοια καμώματα οι Έλληνες πατριώτες και θα’ ρθει η άγια εκείνη μέρα που οι παρακρατικοί και τ’ αφεντικά τους θα δώσουν λόγο για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώπιόν του, στην πλατεία Συντάγματος! Και ο καθένας θα λάβει σύμφωνα με τα έργα του! Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.