Σκοπιανή προπαγάνδα και ελληνική ρητορική

Γράφει ο Νίκος  Λυγερός

Μέσω της Συμφωνίας των ΥπΕξ, η σκοπιανή προπαγάνδα του Πρωθυπουργού και η ελληνική ρητορική του άλλου Πρωθυπουργού, προκαλούν τον ελληνικό λαό που δεν ανέχεται να καταπατούν την ιστορία του.

Η σκοπιανή προπαγάνδα προσπαθεί να δώσει έμφαση στην ιθαγένεια και στη γλώσσα για να πείσει τους ψηφοφόρους της για να περάσει το χάπι της αλλαγής του ονόματος, ποντάροντας στην ενταξιακή πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ όμως τα προβλήματα είναι εμφανή από τώρα.

Η ελληνική ρητορική προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει ότι όλα πάνε καλά σε επίπεδο συμπολίτευσης αλλά δεν πείθει κανένα και κάθε κίνηση των πολιτικών προδίδει ότι προετοιμάζονται για εκλογές.

Με άλλα λόγια και οι δύο πλευρές κοιτάζουν τα κομματικά τους οφέλη, αφού ακολούθησαν την ιδεολογική τους προσέγγιση για να τα βρουν πάνω στο θέμα χωρίς προοπτική.

Κατά συνέπεια, καταλαβαίνουμε ότι έχουν χάσει τη σιγουρά τους διότι η αλαζονεία και το θράσος δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα κενά μια πολιτικής που δεν ξέρει τη σημασία του Έθνους.

Έτσι ο αγώνας του ελληνικού λαού θα συνεχιστεί έως την κατάρρευση αυτής της ιδεολογίας της βαρβαρότητας που πρέπει να πάψει για να ζήσουν ελεύθεροι οι λαοί. Η επανάσταση της Μακεδονίας αλλάζει τα πάντα λόγω ανάγκης. Πηγή

This entry was posted in ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Σκοπιανή προπαγάνδα και ελληνική ρητορική

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.