Ασύμμετρο φαινόμενο ή ασύμμετρες μπούρδες κ.Πρωθυπουργέ;

Ας θυμηθούμε τις γελοίες δηλώσεις συριζαίων στις πυρκαγιές του 2007

Η χώρα αντιμετώπιζε τότε ένα πολύ χειρότερο κύμα πυρκαγιών, με 180 ταυτόχρονα μέτωπα και η κυβέρνηση Καραμανλή μιλούσε για «ασύμμετρη» απειλή. Τότε, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειρωνεύονταν τις δηλώσεις περί «ασύμμετρης απειλής» και απέδιδαν την προσπάθεια της κυβέρνησης να ανακαλύψει εμπρηστές, σε …ακροδεξιούς κύκλους της Ευρώπης και άλλες ανοησίες. Σήμερα, διαβάζοντας τις τότε δηλώσεις, όλοι θα νοιώθετε αγανάκτηση για την πολεμική αντιπολίτευση που ασκούσαν οι συριζαίοι προκειμένου να πάρουν την εξουσία. Για σκεφτείτε όμως, πόση αγγαλίαση προκαλούσαν τότε και σε πόσους πολλούς ανθρώπους! Και σήμερα οι ίδιοι, επαναλαμβάνουν ανερυθρίαστα ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι έλεγαν και οι προηγούμενοι και γελοιοποιούνται.

Θα τα ξαναπούμε για χιλιοστή φορά: τον τόπο δεν τον κατέστρεψαν οι κυβερνήσεις, τον κατέστρεψαν οι παλαβές αντιπολιτεύσεις*. Οι κυβερνήσεις έκαναν ό,τι μπορούσαν (όπως και σήμερα) για να χτίσουν, οι αντιπολιτεύσεις έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καταστρέψουν (ώστε να γίνουν με τη σειρά τους κυβέρνηση και να κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που κατηγορούσαν).

*και καμιά φορά τέτοια ελεεινά κομματόσκυλα, που συνεχίζουν το κρεσέντο ηλιθιότητας ακόμη κι όταν είναι κυβέρνηση και κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Η συνέχεια στην Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ασύμμετρο φαινόμενο ή ασύμμετρες μπούρδες κ.Πρωθυπουργέ;

  1. Ο/Η kdrandakisblog λέει:

    Τσίπρας για πυρκαγιές στην Αττική: Εικόνα ασύμμετρου φαινομένου… (Ποιός του τό’ πε να το λέει άραγε;;)
    Ρε βλαμένο… ρε τενεκέ ξεγάνωτε… ρε πορδοβούλωμα… Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία… Η ευφυΐα έχει τα όρια της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα… ΔΥΣΤΥΧΩΣ !
    Το πλεονέκτημα του να είσαι έξυπνος είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τον χαζό. Το αντίθετο είναι εκείνο που παρουσιάζει δυσκολίες… Και φυσικά για όσους τον ακολουθούν έχω να πώ ότι το IQ του όχλου, ισούται με το IQ του πιο ηλίθιου μέσα σ’ αυτόν, διαιρεμένο δια του πλήθους του…. Ψήστε τώρα το ψάρι και από την άλλη πλευρά, όπως θα έλεγε ο αμφιδιάτρητος Απόστολος Γκλέτσος…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.