Αλβανός παρουσιαστής αποκαλεί σκυλιά τους Βορειοηπειρώτες

Oργή προκαλεί μια σατυρική εκπομπή στην Αλβανία η οποία δεν δίστασε να κάνει πλάκα με την εκτέλεση του βορειοηπειρώτη Κ. Κατσίφα.

Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής» Bypass show», είχε τη φαεινή ιδέα να ασχοληθεί στη χθεσινή του εκπομπή με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Να κάνει πλάκα κακόγουστη και να προσβάλλει τη μνήμη ενός νεκρού.

Σε άλλο σημείο τα βάζει με όλους τους βορειοηπειρώτες αποκαλώντας τους «σκυλιά»:

«Να κρατήσει δεμένα τα σκυλιά, ειδικά τα τσοπανόσκυλα αυτά που είναι στη Ν. Αλβανία», είπε.

Χάνουν τις δουλειές τους όσοι ομογενείς υψώνουν φωνή υπέρ του Ελληνισμού στη Β. Ήπειρο.

Οι Βορειοηπειρώτες δυστυχώς δεν έχουν μπει μόνο στο μάτι του ανεγκέφαλου παρουσιαστή αλλά έχουν γίνει και στόχος του βαθέως κράτους της Αλβανίας το οποίο μοιάζει με θηλιά που όλο και σφίγγει γύρω από το λαιμό της μειονότητας.

Παρακρατικοί επιχειρούν με απανωτά χτυπήματα να ξεριζώσουν την Ελλάδα από το ίδιο της το σπίτι. Από τη Βόρεια Ήπειρο.

Πίσω από το άτυπο Πογκρόμ κατά της μειονότητας κρύβεται ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Οι Βορειοηπειρώτες με αφορμή την εκτέλεση Κατσίφα ξυπνούν και ζητούν προστασία από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στους βορειοηπειρώτες και στον Κωνσταντίνο. Προχθές λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του νοκ-άουτ προημιτελικού Κυπέλλου στο «PAOK Sports Arena» οι οπαδοί της ομάδας σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας, Αθάνατος». Αντίστοιχο πανό είχαν σηκώσει και οι οπαδοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου.  Πηγή

This entry was posted in ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.