Αντιφασιστικές καταλήψεις σχολείων στη Μακεδονία για την τιμωρία των μαθητών του Λυκείου Γέρακα

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για το κύμα φασισμού που ξέσπασε στην εκπαίδευση από φασίστες καθηγητές, που απέβαλαν μαθητές επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξανουστή» χωρίς …άδεια, αλλά και για τα εμετικά απειλητικά συνθήματα που έγραψαν φασίστες με προβιά «αντιφα» εναντίον των μαθητών που στοχοποίησαν οι φασίστες καθηγητές με την αποβολή.

Ο φασισμός δεν θα περάσει. Οι μαθητές και όλοι οι Έλληνες θα τραγουδούν για τη Μακεδονία, όσο κι αν απειλούνται από τάγματα εφόδου του παγκοσμιοποιημένου φασισμού των μαθητών του Γκέμπελς, που αυτοαποκαλούνται «αντιφα».

Η ελληνική κοινωνία αντιστάθηκε στο φασισμό και θα το κάνει και τώρα, με όποια προβιά κι αν εμφανίζεται, ακόμη κι αυτή του «προοδευτικού καθηγητή», που δεν διστάζει να δίνει τους μαθητές του, βορά στα τάγματα εφόδου της διεθνιστικής χούντας.

Τα φασισταριά οι καθηγητές που εξέδωσαν ανακοίνωση εναντίον των μαθητών, που απλώς εξέφρασαν την αγάπη τους προς την πατρίδα τους, θα πληρώσουν κάποια στιγμή το ειδεχθές ναζιστικό έγκλημά τους, να επιδοτήσουν τη ρητορική μίσους των «αντιφα».

Δέκα σχολεία-από τα συνολικά 40-τελούν υπό κατάληψη στο νομό Πιερίας από την Παρασκευή (09/11) αντιδρώντας στη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και ως ένδειξη συμπαράστασης για την αποβολή μαθητών από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρακα επειδή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή». Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.