Έτσι θα μειωθεί η λαθρομετανάστευση λένε οι Δανοί: Θα στέλνουμε σε έρημο νησί τους αλλοδαπούς εγκληματίες

Οι αλλοδαποί εγκληματίες στη Δανία θα φυλακίζονται στο μικρό ακατοίκητο νησάκι Lindholm, μέχρις ότου απελαθούν, αποφάσισε η κυβέρνηση της χώρας.

Σε ό,τι αφορά όσους έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου και έχουν διαπράξει αδικήματα, θα κρατούνται σε μια εγκατάσταση ένα χιλιόμετρο από την ηπειρωτική χώρα.

Υπενθυμίζεται πως, το 2016, η Δανία έλαβε μέτρο για κατάσχεση τιμαλφών από πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες αρνήθηκε να αποδεχτεί μετανάστες από το πρόγραμμα μετεγκατάστασης που προωθεί ο ΟΗΕ.

«Αλλάζουμε τα πρότυπα στην μεταναστευτική μας πολιτική» δηλώνει στην εφημερίδα Politiken ο υπουργός οικονομικών Kristian Jensen, στην παρουσίαση του προϋπολογισμού.

«Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την Δανία όπως είναι σήμερα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για μια άλλη πολιτική.

Όσοι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται σε σύγκρουση με τους νόμους της Δανίας θα μεταφέρονται στο νησί, θα είναι αποκομμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία και θα παραμένουν εκεί μέχρι να απελαθούν.

Έτσι θα μειωθεί η μετανάστευση». Πηγή

This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.