Έλληνες πολίτες κάτω από την σημαία της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Χαλίτ Χαμπίπογλου-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Χάλβερ-Γερμανίας.

Η ABTTF λειτουργεί σαν τουρκικό προξενείο για τους μουσουλμάνους που κατάγονται από την ελληνική Θράκη και μένουν βασικά σε Ολλανδία και Γερμανία. Βρίσκεται φυσικά ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ στην “γραμμή” της Τουρκίας για όλα τα πολιτικά θέματα.

Εν προκειμένω θα θέλαμε να σχολιάσουμε το “ντεκόρ” του εντευκτηρίου του συλλόγου αυτού. Για να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας έχουμε βάλει νούμερα πάνω από κάθε σημείο της διακόσμησης για το οποίο θα σας ενημερώνουμε:

1) Κάδρο με θέμα την άλωση της Κωνσταντινούπολης
2) Χάρτης της ελληνικής Θράκης με τουρκικά τοπωνύμια και με φόντο την μορφή του εθνικιστή Σαδίκ Αχμέτ.
3) Κολάζ με αναφορά στην “Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη” που παρουσιάζει την σημαία της Τουρκίας και την σημαία αυτού του μορφώματος.                                   4) Τουρκική σημαία.
5) Ο Μουσταφά Κεμάλ.
6) Ο εθνικιστής Σαδίκ Αχμέτ.                                                                                                                                     7) Διακρίνουμε τις μορφές των Κεμάλ και Σαδίκ, μαζί με τις “αντίστοιχες” σημαίες.
8) Η σημαία της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.
9) Ο ύμνος (!) της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.

Κι αν αναρωτιέστε τι άλλο υπάρχει στα δεξιά τη φωτογραφίας που δεν φαίνεται, να σας δείξουμε, από μια παλιότερη φωτογραφία (5/2018).

Είναι ο χάρτης της Τουρκίας!

Οι συντοπίτες μας, οι Έλληνες πολίτες, που αγαπάνε την πατρίδα τους. Τουρκικά Νέα.  Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΘΡΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.