Αν μας δώσουν εντολή, «κουνούπι» δεν θα μείνει στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Φωτογραφία : Frangiskos Samsas / SOOC.

Την εντολή από τη νέα κυβέρνηση για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων αναμένει η αστυνομία, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας.

Για το τι μέλλει γενέσθαι στα Εξάρχεια υπό τη νέα κυβέρνηση μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας με αφορμή την κάλπη που κλάπηκε από σχολείο στα Εξάρχεια, δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα πως οι «μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν, ακόμα και τώρα που πνέουν τα λοίσθια».

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσουν σε «εκκαθάριση» των Εξαρχείων αν λάβουν σχετική εντολή από την κυβέρνηση ο κ. Μπαλάσκας ήταν κατηγορηματικός.

«Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε ούτε “κουνούπι” δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να καθαρίσουμε μια περιοχή; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο όπλων άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε».

Παράλληλα, απάντησε και στο γιατί δεν κατόρθωσαν οι άνδρες της αστυνομίας να συλλάβουν τα άτομα που έκλεψαν την κάλπη.

«Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που υπήρχαν εκεί πέρα – για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα – να καταδιώξουν 15 εξαγριωμένους μπαχαλάκηδες στα στενά των Εξαρχείων με μια κάλπη στην πλάτη . Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη», σημείωσε.

Συμπλήρωσε ακόμα πως παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια.

Τέλος, δήλωσε πως θα πρέπει να διαφυλαχθούν τα Εξάρχεια μετά την «εκκαθάριση» και να υπάρχει αστυνομία για πολύ καιρό ώστε να αποδοθεί η περιοχή στους κατοίκους. Πηγή

Advertisements
This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.