Ο ραγιαδισμός επικράτησε στην Κύπρο: Επέστρεψαν στους τουρκαλάδες τη σημαία και τη φωτογραφία του Ντενκτάς

Ντροπή. Αυτή μόνο η λέξη ταιριάζει στους προσκυνημένους που για να μην στενοχωρήσουν τους βαρβάρους που κατέχουν την μισή Κύπρο, τους επέστρεψαν πίσω τη σημαία που κατέβασε ο μικρός ήρωας Σάββας και τη φωτογραφία του εισβολέα και υπεύθυνου για τις δολοφονίες των αγνοούμενων Ραούφ Ντενκτάς.

Η πράξη αυτή δείχνει που έχει καταντήσει ο κυπριακός ελληνισμός που έτρεξε να τα επιστρέψει πίσω, μετά τις απειλές των εισβολέων. Την τραγική για το ελληνισμό είδηση, μια και ο ραγιαδισμός επικράτησε για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε στην ουσία ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, μετέφερε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η τουρκική η σημαία και η φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, που είχε πάρει μαζί του φεύγοντας ο 16χρονος, επεστράφησαν στα κατεχόμενα.«Το έχω ακούσει αυτό δεν μπορώ να σας δώσω πληροφορίες με βεβαιότητα» δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος, ενώ αρνήθηκε κάθε συνεργασία με το ψευδοκράτος για την υπόθεση.

Μόνο που ο εκπρόσωπος λησμόνησε ότι οι δυνάμεις κατοχής είχαν ζητήσει να τους επιστραφεί μέσω ΟΗΕ, για να κάνουν την ξεφτίλα ακόμη μεγαλύτερη.

Οι Τούρκοι πάντως ακόμη και μετά από αυτό δεν έχουν άρει το ένταλμα για τον 16χρονο Σάββα, το μαθητή που έδειξε τι σημαίνει αδούλωτη ελληνική ψυχή. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.