Ενώ η Ελλάδα ισλαμοποιείται, η Εκκλησία σιωπά και παραχωρεί μοναστήρια, για να στεγάσουν μουσουλμάνους

Το ότι η Εκκλησία έχει λειτουργήσει στον εποικισμό με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τον ρόλο της είναι δεδομένο εδώ και χρόνια.

Οχι μόνο ίδρυσε ΜΚΟ θέλοντας να επωφεληθεί από τα κονδύλια που έρρεαν για τους λάθρο, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στήριξε την λαθροεισβολή.

Ενώ η μικρή ορθόδοξη Ελλάδα ισλαμοποιείται με την ταχύτητα του φωτός η Εκκλησία σιωπά, σιγοντάρει σε αυτό, κοιτάζει πώς θα επωφεληθεί οικονομικά και παραχωρεί μοναστήρια, για να στεγάσουν μουσουλμάνους.

Το λες και προδοσία του κλήρου, το λες και βλασφημία.

Με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, οι οποίοι κυνηγήθηκαν όσο δεν παίρνει, η ηγεσία της Εκκλησίας ντροπιάζει την χώρα, τους πιστούς και το θρήσκευμα.

Η στάση της είναι προκλητική και προσβλητική.

Διαβάζω ότι η Μητρόπολη Ηλείας παραχώρησε τις μονές στο Κράτος. Προφανώς η Μητρόπολη Ηλείας, εκτός του ότι αδιαφορεί παντελώς για τις κοινωνικές συνέπειες της απόφασης της, θεωρεί ότι οι μονές είναι χοτ σποτ. Είτε ήταν ανενενεργές είτε όχι η Μητρόπολη πρωτίστως όφειλε να σεβαστεί την ιερότητα, αλλά και την ιστορικότητα του χώρου πριν τον βεβηλώσει.

Το δε κομμουνιστοκράτος και οι κομμουνισμένοι άθλιοι που μετατρέπουν μονές σε χοτ σποτ θα έπρεπε να έχουν αρνηθεί.
Αλλά τί περιμένεις από κομμούνια; Σεβασμό στο θρήσκευμα; Πάρτυ θα έκαναν με την βεβήλωση. Και εκκλησία να τους δώσουν θα την κάνουν ξενώνα λαθρομουσουλμάνων. Τίποτα δεν θα αφήσουν όρθιο.

Ο Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Ηλείας είναι υπόλογοι για αυτή την βεβήλωση.

Τα κλαψουρίσματα περί «άνθρωποι είναι κι αυτοί» και τί είπε ο Χριστός να πάνε να τα πούνε αλλού.

Δεν μπορεί να περνάει οδοστρωτήρας αυτή την στιγμή πάνω από την χώρα και στο τιμόνι να είναι πολιτική, στρατιωτική και εκκλησιαστική ηγεσία.

Ελεος δηλαδή.

Κανένας πόνος για αυτόν τον τόπο από κανένα με αξιώματα πια;

Ελένη Παπαδοπούλου

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.