Επιδημία ψώρας από λαθρομετανάστες στην Κωνσταντινούπολη!

Προειδοποίηση για όσους ταξιδέψουν στην Πόλη

Το τελευταίο θέμα που θα μας απασχολούσε αυτές τις γιορτινές μέρες είναι η επιδημία ψώρας στην Τουρκία. Οφείλουμε , όμως, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας που θα να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη τις επόμενες μέρες. Την σχετική είδηση την μεταδίδει κατ΄ αποκλειστικότητα ο Γιλμάζ Οζντίλ στην τακτική του στήλη στην εφημερίδα Sozcu.

Όπως αναφέρει η επιδημία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, γεγονός που αποκρύπτει η κυβέρνηση, επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα στην αρχή που πρωτοεμφανίστηκε η νόσος, πριν από ένα χρόνο. Η ψώρα είναι μια δερματοπάθεια που προκαλείται από το ακάριο της ψώρας και μεταδίδεται συνήθως με την επαφή με τον ασθενή, με τον συγχρωτισμό στα σχολεία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α

Το φαινόμενο ξεκίνησε από τις συνοικίες όπου διαμένουν μαζικά Αφγανοί, Πακιστανοί και άλλοι μετανάστες . Η απόκρυψη του είναι η αιτία της ιλιγγιώδους εξάπλωσης της νόσου. Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος κάλυψε το ζήτημα, αλλά και οι ελάχιστες ανεξάρτητες πένες δεν ασχολήθηκαν με την ασθένεια από το φόβο μην κατηγορηθούν για ρατσισμό.

Εμείς πέρα από την ενημέρωση των συμπολιτών μας οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στον σουλτάνο που κυνηγάει ανεμόμυλους με φαραωνικά έργα και “γαλάζιες πατρίδες” , την ώρα που αφήνει τους πολίτες του να μαστίζονται από μια επιδημία περασμένων αιώνων.

Η ψώρα έχει εκλείψει από τις σύγχρονες κοινωνίες. Συναντάται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Εκεί που δυστυχώς οδηγεί τους Τούρκους πολίτες και τη χώρα του ο Ερντογάν… Πηγή

This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΥΓΕΙΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.